Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Travanj na Klasik TV-u
Klasik TV nam u travnju donosi fantastične filmove domaće produkcije, strane klasike te ciklus filmova Fabijana Šovagovića

Travanj na Klasik TV-u

Klasik TV nam u travnju, kao i svakoga mjeseca, donosi fantastične filmske premijere domaće kinematografije, vrhunske domaće serije, klasike svjetske filmografije, a ovoga mjeseca sa prikazivanjem kreće i ciklus filmova velikog Fabijana Šovagovića.

Svjetski klasici

Već 1.4. kreću sa prikazivanjem svjetski klasici, koji su na programu Klasik TV-a svakog petka, subote i nedjelje u 18h. Večeras u 18h očekuje nas film Nevjerojatna avantura dok je u nedjelju u isto vrijeme na rasporedu triler Autostoper. U petak 7.4. stiže ljubavna drama Posljednji put kad sam vidio Pariz. U subotu nas očekuje premijera komedije Život je pjesma dok je u nedjelju na programu Čudna ljubav Marthe Ivers.

Vikend iza počinjemo vesternom Uzjaši divlji vjetar, u subotu nastavljamo trilerom Šišmiš, dok je u nedjelju na redu avanturistički film Kapetan Kidd. 21.4. dolazi romantična komedija Priča iz rodnog grada, dok je u subotu na programu premijera znanstveno-fantastičnog filma Dječak i njegov pas. Nedjelja je rezervirana za akcijski film Veliko drveće. Posljednji vikend u travnju nam donosi Vikend s Bergmanom. U petak je na redu Sedmi pečat, u subotu Divlje jagode, a kao posljednji svjetski klasik u travnju dolazi nam Djevičanski izvor.

Filmske premijere

Svakoga četvrtka na Klasik TV-u se prikazuju premijere filmova domaće produkcije. Ovoga četvrtka 6.4. u 20h na programu je drama Gazija redatelja Nenada Dizdarevića. Tjedan dana kasnije u 22h stiže komedija Kako je počeo rat na mom otoku, najgledaniji hrvatski film devedesetih.

Četvrtak 20.4. u 20h na programu je dokumentarni film Pola stoljeća diska o prvom disko klubu u tadašnjoj državi, otvorenom tijekom 60-ih u Jelsi. Posljednji četvrtak u travnju u 22h stiže komedija Čefuri raus!. Goran Vojnović prvo je napravio scenarij pa se predomislio te od scenarija složio roman, koji je postao veliki hit tako da je na kraju ipak pretvoren u scenarij.

Serije

U travnju sa prikazivanjem kreće humoristična serija Punom parom, koja će se prikazivati svakog petka i subote u 21h, počevši od 8.4. U središtu radnje tipični je radni kolektiv – tvornica žice, iz razdoblja samoupravnog socijalizma. Dobrodušnom, ali i britkom satirom scenarist serije, poznati književnik Kazimir Klarić, predstavio je niz onodobnih aktualnih društvenih tema te njihove protagoniste – vrle samoupravljače, od portira i radnika do direktora i njegove sekretarice, partijskog sekretara tvornice, predsjednika sindikata, kadrovika, šefa računovodstva i drugih.

Ciklus filmova s Fabijanom Šovagovićem

Klasik TV donosi ciklus filmova s jednim od najboljih hrvatskih glumaca – Fabijanom Šovagovićem. Filmovi će se prikazivati od 17.4. do 23.5., svakog ponedjeljka i utorka u 22h.

Ponedjeljak, 17.4. – Breza, drama
Utorak, 18.4. – Imam dvije mame i dva tate, komedija
Ponedjeljak, 24.4. – Događaj, triler
Utorak, 25.4. – Hranjenik, drama
Ponedjeljak, 1.5. – Lisice, drama
Utorak, 2.5. – Kuća, drama
Ponedjeljak, 8.5. – Seljačka buna, povijesni
Utorak, 9.5. – Novinar, drama
Ponedjeljak, 15.5. – Hoću živjeti, drama
Utorak, 16.5. – San o ruži, drama
Ponedjeljak, 22.5. – Hi fi, drama
Utorak, 23.5. – Sokol ga nije volio, drama

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala