Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vikend na Fight Channel PPV-u: Bellator 174 i UFC 209
Noći s petka na subotu te subote na nedjelju 4. i 5. ožujka rezervirajte za atraktivne borbe

Vikend na Fight Channel PPV-u: Bellator 174 i UFC 209


Povijesni Bellator 174: Coenen i Budd za prvu šampionku u perolakoj kategoriji!

WinStar World Casino u Thackervilleu je domaćin 174. priredbe američke MMA promocije Bellator. Izravni prijenos pogledajte u noći s petka na subotu 4. ožujka s početkom u 03:00 sata na Fight Channel PPV-u.

Nakon priredbe u Sjevernoj Irskoj, Bellator se brzo vratio u svoju domovinu, ovaj put u saveznu državu Oklahomu. 174. event će predvoditi dvije djevojke što je prvi put u povijesti ove promocije da ljepši spol ima glavnu ulogu na jednoj njihovoj priredbi. Marloes Coenen i Julia Budd će odrediti tko će biti prva šampionka u perolakoj kategoriji.

“Co-main event” donosi obračun u Bellatorovoj najjačoj kategoriji – onoj do 77 kilograma. Brandon Girtz će snage odmjeriti s Fernandom Gonzalezom.

U preostala dva meča Chris Honeycutt će se sučeliti s bivšim UFC-ovcem Kendallom Groveom u srednjoj kategoriji, a Steve Garcia i Joe Taimangolo će snage odmjeriti u bantamu. 

Bellator 174: Coenen vs. Budd

Marloes Coenen vs Julia Budd
Fernando Gonzalez vs Brandon Girtz
Kendall Grove vs Chris Honeycutt
Steve Garcia vs. Joe Taimangolo

Opširnije na Fightsite.hr

 

 

UFC 209: Dva meča za titulu i brutalan popis borbi!

Čak dva dvoboja za titulu prvaka predvode sjajni UFC 209 koji je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju 5. ožujka. Izravni prijenos iz T-Mobile Arene u Las Vegasu pogledajte ekskluzivno na Fight Channel PPV od 04:00 sata ujutro.

Manje od tri mjeseca nakon što su odradili spektakularan meč na UFC-u 205, Tyron Woodley i Stephen Thompson će ponovno ukrstiti rukavice u slavnom Octagonu. Ponovno u istim ulogama… Woodley kao UFC-ov prvak, a Thompson kao prvi izazivač u velter kategoriji.

U “co-main” eventu Khbib Nurmagomedov i Tony Ferguson će odlučiti o privremenom pojasu u lakoj kategoriji. Nije to titula koju žele, no kralj Conor McGregor je trenutačno nedostupan pa su se prvi i drugi izazivač morali zadovoljiti međusobnim okršajem.

Od ostalih dvoboja na glavnoj karti, fanovi će s najvećim nestrpljenjem očekivati meč u teškoj kategoriji između dva bivša izazivača Alistaira Overeema i Marka Hunta. I dok će Overeem pokušati isprati gorak okus poraza od našeg Stipe Miočića na UFC-u 203, Mark Hunt ima neke druge probleme. Nastup na UFC-u 209 bi mu zbog otvorenog sukoba sa svojim poslodavcem mogao biti i posljednji u elitnom Octagonu.

Spomenimo i povratak još jednog bivšeg UFC prvaka. “Suga” Rashad Evans se nakon godinu dana pauze i poraza od Glovera Teixeire vraća u Octagon. Ovaj put u njemu vjerojatno prirodnijoj srednjoj kategoriji. Amerikanac će se sučeliti s Danielom Kellyjem u meču koji bi također mogao odrediti budućnost ovog sjajnog borca.

UFC 209: Woodley vs. Thompson II

Tyron Woodley vs. Stephen Thompson
Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson

Rashad Evans vs. Dan Kelly
David Teymur vs. Lando Vannata
Mark Hunt vs. Alistair Overeem

Uvodne borbe:

Todd Duffee vs. Mark Godbeer
Luis Henrique vs. Marcin Tybura
Mirsad Bektić vs. Darren Elkins
Iuri Alcantara vs. Luke Sanders
Paul Craig vs. Tyson Pedro
Albert Morales vs. Andre Soukhamthath
Cynthia Calvillo vs. Amanda Cooper

Opširnije na Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala