Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona serije Djevojke
Posljednja, šesta sezona serije "Djevojke" sa prikazivanjem kreće od ponedjeljka 13. veljače na HBO-u

Nova sezona serije "Djevojke"

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru prve epizode nove, šeste, a ujedno i posljednje sezone serije Djevojke, nastale u HBO produkciji, koja će na HBO kanalu biti emitirana u ponedjeljak, 13. veljače u 21.00 h.

Po jedna nova epizoda emitirat će se svakog ponedjeljka u istom terminu, a serija će biti dostupna i putem HBO GO usluge videa na zahtjev već od jutarnjih sati. Prva epizoda šeste sezone Djevojaka biti će dostupna besplatno putem usluge HBO GO od 14. veljače.

Uživajući u novom spisateljskom uspjehu nakon sudjelovanja u Mothu, Hannah dobiva zadatak koji bi joj mogao promijeniti život. Nakon rastave od Desija, Marnie želi ostati samostalna, ali njezina zaokupljenost samom sobom mogla bi narušiti novu vezu s Rayem. Novi par Jessa i Adam započinju kreativni projekt koji bi mogao postati izvor sukoba. Shoshanna se uspješno snalazi u marketinškoj agenciji, ali shvaća da je njezina prijateljstva možda koče.

U finalnoj sezoni Emmyjem nagrađene HBO-ove humoristične desetodijelne serije Djevojke, autorice i glavne glumice Lene Dunham, četiri dobro nam znane prijateljice pokušavaju napokon postati žene kakvima su se oduvijek zamišljale – iako im se život katkad ispriječi na tom putu.

Osim Dunham koja glumi Hannu glumačka postava uključuje Allison Williams kao Marnie; Jemimu Kirke kao Jessu; Zosiju Mamet kao Shoshannu; Alexa Karpovskog kao Raya; Adama Drivera kao Adama; Andrewa Rannellsa kao Eliju te Ebona Moss-Bachracha kao Desija.

U šestoj sezoni Djevojaka vraćaju se i gostujući glumci: dobitnik Emmyja Peter Scolari i Becky Ann Baker kao Hannini roditelji; Rita Wilson kao Marniena majka; Jon Glaser kao Laird; Colin Quinn kao Hermie te Corey Stoll kao Dill. Novi gostujući glumci ove sezone su: Riz Ahmed (HBO-ova Kobna noć) kao Paul-Louis; Matthew Rhys (Amerikanci) kao Chuck Palmer te Tracey Ullman (HBO-ov Tracey Ullman Show) kao Ode.

Prošle godine Djevojke su nagrađene Emmyjem za najboljeg gostujućeg glumca u humorističnoj seriji (Peter Scolari). 2012. serija je osvojila Emmy za najbolju glumačku postavu u humorističnoj seriji te je dosad dobila 15 nominacija.

2013. bila je jedina HBO-ova serija nagrađena Zlatnim globusom, pobijedivši u kategorijama najbolje TV serije – komedija ili mjuzikl te najbolje glumice u TV seriji – komedija ili mjuzikl (Lena Dunham).

Autorica Djevojaka je Lena Dunham; izvršni su producenti Judd Apatow, Jenni Konner, Lena Dunham, Ilene S. Landress, Murray Miller i Bruce Eric Kaplan; suizvršni su producenti Tami Sagher i Jesse Peretz; a nadzorni je producent Sarah Heyward.

Sve epizode će biti dostupne i putem HBO usluga videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala