Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vlatkica se u novom pohodu okomila na HTV i riječki HNK
Uvijek isto - svi su u krivu osim nje, ona je super talentirana, ali to nitko zapravo ne vidi...

Vlatkica se u novom pohodu okomila na HTV i riječki HNK

Čini se kako svaki detalj vezan uz Vlatku Pokos vrlo brzo prerasta u sapunicu - nakon što je riječko HNK Ivana pl. Zajca javnost obavijestilo da pjevačica neće glumiti u njihovoj predstavi, propala pjevačica optužbama se obrušila na tu kulturnu instituciju. Kako ne bi stalo samo na tome, prozvala je i HRT, koji je ovih dana raspisao audiciju za voditelje Zabavnog programa. Naime, nakon što je nekoliko dana govorila kako će se odazvati audiciju, u svom je poznatom stilu promijenila ploču.

"Razlog zbog kojeg su odlučili raskinuti suradnju sa mnom sigurno nisu financijske prirode, jer moj honorar je ionako bio gotovo pa simboličan. Ako je problem u novcu, onda javno potvrđujem - spremna sam raditi na tom projektu bez ikakve financijske naknade", rekla je Vlatka Pokos za emisiju "Exkluziv", ne skrivajući razočaranje zbog novonastale situacije. Odmah je, naravno, stigao odgovor iz riječke kazališne kuće - zbog "velikodušne ponude" nemaju namjeru mijenjati glumačku postavu. Od Vlatkinog glumačkog angažmana zasad - definitivno ništa, a slično se događa i s njezinom televizijskom karijerom.

"Dolazim na audiciju!", izjavila je Vlatka prije nekoliko dana, misleći na HTV-ovu potragu za voditeljima Zabavnog programa. Iako je dob kandidata uvjetovana (od 18 do 30 godina), Vlatka je u maniri holivudske zvijezde najavila dolazak na audiciju, ali je za nekoliko dana potpuno promijenila mišljenje. "Nemojte biti smiješni. Nakon svega što sam odradila na HTV-u, neću se valjda sada prijavljivati na audiciju za mlade voditelje Zabavnog programa", rekla je Vlatka i tako, barem na neko vrijeme zapečatila svoju ljubav prema HTV-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala