Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Han Solo stiže u kina par mjeseci kasnije
Iako još nije službeno navodno bi Han Solo i njegov spin-off film trebali stići u kina u prosincu sljedeće godine

Novi Han Solo stiže u kina par mjeseci kasnije

Do sada smo imali priliku vidjeti dva filma koje je Disney napravio u suradnji sa Lucasfilmom i oba su ispala veliki hitovi: Ratovi zvijezda: Sila se budi zaradila je više od 2 milijarde dolara na svjetskim kino blagajnama, dok je Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda na dobrom putu da dođe do milijarde jer je trenutno na skoro 800 milijuna dolara.

Sljedeći film u istom okruženju bit će Star Wars: Episode VIII. On također dolazi u prosincu kao i već spomenuta dva filma, a ukoliko se ne dogodi neka katastrofa, možemo očekivati i da će Epizoda VIII zaraditi pokoju milijardu. Navodno je ekipa iza Star Wars filmova uvidjela kako je blagdanska sezona njihov najbolji adut.

Prema izvorima sa inače dobro informirane stranice Making Star Wars navodno bi film Phila Lorda i Chrisa Millera o mladom Hanu Solu sa Aldenom Ehrenreichom, Donaldom Gloverom i Emilijom Clarke u glavnim ulogama trebao prebaciti izlazak sa svibnja na prosinac 2018. godine.

Osim radi sad već tradicionalnog prosinačkog izlaska, odluka o pomicanju ovog filma čini se kao dobar potez i radi konkurencije. U svibnju 2018. stižu novi Osvetnici, a Marvel je poznat po tome da privlači većinu publike pa s njima nije pametno konkurirati. U prosincu, točnije taj vikend 13. prosinca kada bi Han Solo po novome trebao doći, za sada ima najavljen izlazak sam film Mortal Engines Petera Jacksona, koji je ipak malo manja konkurencija od Marvela.

Za sada još ništa nije službeno, ali potvrdu ove vijesti očekujemo uskoro.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala