Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Grubnić i Bubičić u bijednom pokušaju gay provokacije
Red Carpet emitirao je prilog u kojem "skandalozni" frajeri crpe zadnje ideje za skandale

Grubnić i Bubičić u bijednom pokušaju gay provokacije

Nismo ni sumnjali da će, nakon časopisa Story, i Red Carpet popratiti novo prijateljstvo na domaćoj estradnoj sceni koje se rodilo 500 kilometara sjeverno od Zagreba, u austrijskom zimovalištu St. Jakob. Iako ni u jednom trenutku svoj odnos nisu definirali kao gay vezu, Marko Grubnić i Dino Bubičić svim se silama trude nametnuti kao prvi hrvatski homoseksualni par, jer im je to zapravo jedino i preostalo u cirkusu kojeg priređuju od prvog dana njihovog "javnog posla".

Flash player 10 potreban je za gledanje videa.


Osim što je beskrajno žalostan, njihov pokušaj samopromocije čudi utoliko što su se oba mladića posljednjih mjeseci itekako trudili prikazati kao pravi dinarski heteroseksualci. Bubičić je medije doslovno opsjedao pričama kako je, unatoč drugačijim verzijama, do besvijesti ševio Vlatku Pokos, a Grubnić već godinama spominje "tajanstvenu crnku" koju ljubi, a koja očito postoji samo u njegovim sanjarijama. Sad to više nije bitno - dva mladića su se pronašla, na identičan način na koji je aktualni Mister Hrvatske prije nekoliko mjeseci pronašao već spomenutu paćenicu Vlatku Pokos i zbog nekoliko rečenica o njezinom "velikom srcu" zaradio naslovnice, more komentara na internetu i, kao prava hrvatska zvijezda, prijeteća pisma.

"Nekako smo se našli u tim vodama. Nekako smo se skompali. Imali smo slične karte iz prošlosti, pa tako...", rekao je Bubičić o "nedefiniranom odnosu" s poznatim stilistom. Isto je govorio kad je upoznao Vlatku, što pokazuje da je, kao potpuni medijski amater, preuzeo palicu te od puno iskusnijih kolega napravio budale. Čeka li slično i Grubnića?

Modnom mačku Mister je "jedan kvalitetan dečko". U biti su samo prijatelji koji zajedno moče noge u jacuzziju i ne vide zašto bi se javnost morala zamarati njihovim druženjem. Da se razumijemo, sami su osobno nazvali novinare spomenutih medija koji pišu o njihovom "odnosu", a isto tako i predložili da ih se snimi u trenucima za koje bi i osoba bez trunke homofobije pomislila da je riječ o pipkanju.

Kad ih na ulici pet pijanih zagrebačkih buzdovana u četiri ujutro prijeteći pita "vole li se u guzu", zgrozit će se i pitati na temelju čega su to zaključili. Kad ih to pitaju novinari, doduše, na civiliziraniji način, zagonetno će se smješkati namjerno ostavljajući prostora za pričice i nagađanja. O sebi će misliti da su marketinški bogovi i da se "narod trese" od tračeva vezanih za njihov gay-ne-gay-a-koga-zapravo-briga-odnos. Da, to su Grubnić i Bubičić. Prvo se svaki posebno dobro izblamira na medijskoj sceni, a onda se lijepo spoje i krenu u zajedničku akciju obrazovanja nacije. Sve do krokodilskih i nimalo gay suza koje, na temelju iskustva s ovom dvojicom hrvatskih pastuha, očekujemo već oko Valentinova.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    abaris28 abaris28 @ 18.1.2009. 16:41
    slabo mi je...
  • #4
    0 0
    Arnol arnol @ 13.1.2009. 19:06
    HVALA GORLOK !
  • #3
    0 0
    gorlock gorlock @ 13.1.2009. 17:44
      BRAVO ARNOL.
  • #2
    0 0
    Arnol arnol @ 13.1.2009. 16:19

    Glup je onaj tko ih uopće slika i piše o njima po novinama ! 

    To treba ignorirati !

    I, ovo je previše što sam napisala za navedene likove. 

  • #1
    0 0
    crna_guja crna_guja @ 13.1.2009. 10:37

    ".....Kad ih na ulici pet pijanih zagrebačkih buzdovana u četiri ujutro prijeteći pita "vole li se u guzu", zgrozit će se i pitati na temelju čega su to zaključili."....

    Ne mogu, a da se ne zapitam ima li ovo kakve veze s našim cijenjenim kolegom komentatorom!

    I da li je dotični zaista presretao "guzoljupce" po zagrebačkim ulicama u ranim jutarnjim satima?

    Buzdo, izjasni se!  

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala