Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC on FOX 22: Sudar MMA ljepotica, novi nastup Northcutta i oproštaj California Kida!
Izravni prijenos u subotu na nedjelju 18.12. od 02:00 sata ujutro pogledajte ekskluzivno na Fight Channel PPV-u

UFC on FOX 22: Sudar MMA ljepotica, novi nastup Northcutta i oproštaj "California Kida"!


Pretposljednji UFC-ov event u 2016. godini na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju 18. prosinca u kalifornijskom Sacramentu. Izravni prijenos u subotu na nedjelju 18.12. od 02:00 sata ujutro pogledajte ekskluzivno na Fight Channel PPV-u.

Sudar ljepotica

Golden 1 Center u Sacaramentu je domaćin UFC on FOX 22 priredbe koja će biti uvod u sam finiš vrlo uspješne UFC sezone i spektakl na Staru godinu UFC 207. Priredbu predvode dvije djevojke, medijski propagirane kao dvije najljepše MMA ljepotice. Paige VanZant će rukavice ukrstiti s Michelle “Karate Hottie” Waterson u dvoboju slamka kategorije. Bit će to prvi nastup za VanZant nakon kolovoza i sjajnog nokauta protiv Bec Rawlings kojim je pokazala i dokazala da je težak poraz od Rose Namajunas iza nje. Inače ova mlada djevojka u elitnom Octagonu nastupa od 2014. i za sada ima četiri pobjede i jedan jedini poraz. No, i sami pretpostavljate da bez svog atraktivnog izgleda zasigurno ne bi predvodila UFC priredbe.

UFC-ovi tinejdžeri

“Co-main” event donosi obračun u velter diviziji između UFC-ove najveće mlade zvijezde “Super” Saga Northcutta i donedavnog anonimca Mickeya Galla. Priča ovog dvoboja je izuzetno zanimljiva i glasi otprilike ovako… Northcutt je u elitnu promociju stigao 2015. dignuvši pritom neviđenu medijsku prašinu. Naime, ovaj super talent od ranog djetinjstva trenira (4 godine) nekoliko borilačkih sportova (otac mu je slavni trener, sestra mu je kick boksing prvakinja) te je već s 9 godina došao na naslovnicu Sport Karate Magazina. Do kraja karataške karijere ovaj mladić je osvojio ukupno 77 svjetskih natjecanja, a 2012. je uvršten u Kuću slavnih magazina Black Belt.

Posljednji nastup Urijaha Fabera

U Sacramentu ćemo vidjeti i UFC veterana, bivšeg WEC-ovog prvaka Urijaha Fabera u dvoboju s Englezom Bradom Pickettom. To je ujedno i oproštajni MMA dvoboj za “The California Kida” koji je i uoči nastupa rekao kako će nakon ovog meča objesiti rukavice o klin. Poraz u posljednjem dvoboju od Jimmieja Rivere (UFC 203) je očito bila kap koja je prelila čašu u glavi 37-godišnjeg borca iza kojeg je nevjerojatna karijere.

Na glavnom popisu borbi UFC on FOX 22 priredbe ćemo vidjeti i obračun u velter kategoriji između Alana Joubana i Mikea Perryja. Spomenimo da će u jednom od uvodnih borbi na ovoj priredbi nastupiti sjajni mladi srpski borac Bojan Veličković. On će se sučeliti s Dagestancem Sultanom Alievom.

Izravni prijenos pretposljednjeg UFC-ovog eventa u 2016. pogledajte na Fight Channel PPV-u.

UFC on FOX 22: VanZant vs. Waterson

Paige VanZant vs. Michelle Waterson
Mickey Gall vs. Sage Northcutt
Urijah Faber vs. Brad Pickett
Alan Jouban vs. Mike Perry

Uvodne borbe:

Bryan Barberena vs. Colby Covington
James Moontasri vs. Alex Morono
Sultan Aliev vs. Bojan Velicković
Josh Emmett vs. Scott Holtzman
Paul Craig vs. Luis Henrique da Silva
Eddie Wineland vs. Takeya Mizugaki
Leslie Smith vs. Irene Aldana
Cole Miller vs. Mizuto Hirota


Opširnije o 
UFC on FOX 22 na Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala