Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 3.12.
Ovu subotu na rasporedu je pregršt odličnih filmova na svim kanalima, izdvojili smo četiri

TV Preporuke dana – Subota 3.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3.12.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:10 sati

Dva i pol muškarca, HTV 2 u 22:35 sati
Walden se pridruži lijepoj bivšoj zaposlenici Nicole u genijalnom novom projektu. Alan savjetuje Jenny da se otvori djevojci Brooke ili bi je mogla izgubiti.

FILMOVI

Snjeguljica i lovac, RTL u 20:10 sati
Kirsten se udružuje s lovcem, kojeg glumi zgodni Chris Hemsworth, te zajedno kreću u ubilački pohod na kraljevski dvor. Zla kraljica, koja utjelovljuje Charlize Theron, već je okarakterizirana kao najljepša, ali i najopakija vladarica s filmskih platna.

Iscjelitelj, HTV 1 u 20:20 sati
Film prema istoimenom bestselleru Noaha Gordona, prvom dijelu trilogije koju su pročitali milijuni čitatelja diljem svijeta i koja je proglašena jednom od deset najomiljenijih knjiga svih vremena.

G.I. Joe: Osveta, Nova TV u 21:50 sati
Pripadnici američke vojne postrojbe G. I. Joe, takozvani „Joeovi“ bore se protiv smrtnih neprijatelja koji pripadaju skupini Cobra. Glavni zapovjednik Cobre, zli Zartan, kontrolira svjetske vođe i planira vladati svijetom pritom žrtvujući nevine ljude. Joeovi ne odustaju tako lako iako ih je mnogo manje od Zartanovih ljudi i naprave plan kojim će pokušati maknuti Zartana s vlasti jednom zauvijek i tako spasiti svijet od propasti!

Muškarci koji mrze žene, HTV 1 u 23:30 sati
Američka adaptacija romana Stiega Larssona proglašena je 'filmičnijom' od švedskog originala u kojem je glumila odlična Noomi Rapace, a osvojio je mnoge nagrade uključujući i jednog Oscara.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala