Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mućke, prijetnje i manipulacije na Farmi
Mentor Joža ljut na farmere: „Nije dobro! To je raspad sistema na farmi!“

Mućke, prijetnje i manipulacije na Farmi

Od ranog jutra na farmi vladaju tenzije i negativna energija, a dodatnu nervozu unio je Tomislav, koji je nekim farmerima rekao da su dobili zeleni certifikat, a nekima da nisu.

Mentor Joža posjetio je farmu kako bi vidio jesu li farmeri obavili sve zadatke koje im je zadao, kao i hoće li im dodijeliti zeleni certifikat kao potvrdu dobrog rada. Ovoga puta Mentor Joža bio je neugodno iznenađen. „Nije dobro! To je raspad sistema na farmi! Tome sazovi sad sastanak i reci da sam strašno ljut! Ako kažem napravite to tako, tako i tako i probam s vama na lijepi način, a vi sasvim stoto“, bio je uznemiren Mentor te je dodao: „Ovaj trči tamo, ovaj trči vamo, tu vam drva stoje i isto danas nitko ne radi ništa. Nigdje nikoga na farmi! Pa kako bi ljudi nekad preživjeli da su tako radili? Kome ne paše, neka ide van!“

Mentor Joža imao je primjedbu još i na to kako su Daniela, Barbara i Josipa kiselile kupus. Vidjevši kantu u koju su farmerice utopile čitave glavice kupusa, poručio im je da se to tako ne radi i dao im točne upute. „Ne znam gdje sam ovo vidio nego na farmi! Ovo je novitet!“ rekao je Mentor.

Obzirom na nezadovoljstvo Mentora Jože na rad farmera ovoga tjedna te loš postupak kiseljenja kupusa, za očekivat je da je zeleni certifikat upitan. „Mislim da je to zamka.“ sumnjičava je Josipa, dok se Damir složio s njom tvrdeći da nema šanse da nisu dobili zeleni certifikat.

„Moja odluka zašto im nisam htio reći jesmo li dobili zeleni certifikat je zbog toga što se netko inatio, pa zašto se ne bih inatio i ja? Mogu me shvatiti kako hoće, uopće me ne interesira“ objasnio je Tomislav svoje postupke.

Najuzrujanija bila je Ankica. Ne mogavši izdržati neizvjesnost, otišla je na Novu farmu zahtijevajući od Gazde i Gospode da joj pokažu papire. Nakon što je Tomislav to odbio, Ankica je počela prijetiti da im neće dati maslac da ga prodaju na Sajmu. „Nemojte se igrati jer ja idem ovaj tren na općinu!“, pokazala je Ankica zube.

Jesu li farmeri dobili zeleni certifikat doznajte u večerašnjoj emisiji Farme od 20:15 sati na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala