Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Redatelj Doug Liman otkriva zanimljivosti o Na rubu budućnosti 2
Nastavak Tom Cruiseovog SF hita "Na rubu budućnosti" zapravo će biti prequel originalnog filma

Redatelj Doug Liman otkriva zanimljivosti o "Na rubu budućnosti 2"

 Ranije ove godine najavljeno je kako će Warner Brosov hit SF film s Tomom Cruiseom i Emily Blunt u glavnim ulogama, Na rubu budućnosti, dobiti svoj nastavak. Redatelj originala, Doug Liman, spremno se vraća uzbudljivom nastavku i planira nova iznenađenja za publiku. 

U intervjuu s novinarima Collidera Doug Liman je otkrio svoje zamisli o nastavku filma, a očekuje ni manje ni više nego revolucionirati izradu filmskih nastavaka u Hollywoodu. Velika vijest je da planira snimiti "Na rubu budućnosti 2" kao prequel a ne kao običan nastavak. Dakle, nastavak bi trebao prethoditi radnji originala, a što to točno znači za film kojem se radnja vrti oko putovanja kroz vrijeme još uvijek nije jasno. Sam redatelj nije dao nikakvih detalja. 
 
Za Collider Doug Liman je rekao: "Ovo je jedni nastavak kojeg mislim raditi, prvenstveno zato što je priča tako odlična - mnogo bolja od originalnog filma, a volio sam i volio originalni film. S druge strane ovo je nastavak koji je prequel."
"Imao sam neke radikalne ideje kako napraviti nastavak koji bi mene zainteresirao. Na isti način kako sam imao svoje ideje o nezavisnom filmu, a kada je uskočio film Svingeri pomislio sam da je to savršen film da testiram te ideje. Imao sam nekakve mentalne ideje kako bi se nastavci filmova trebali napraviti, i to potpuno različito od toga kako ih drugi rade, a ovaj scenarij i ova ideja savršeno se uklapaju s mojim zamislima. Revolucionirat će način kako radimo nastavke."

 Ovaj očigledno uzbudljivi scenarij napisali su Joe Shrapnel i Anna Waterhouse, na kojem je radio i scenarist originalnog filma Christopher McQuarrie.
 
Iako su se i Tom Cruise i Emily Blunt obećali vratiti snimiti nastavak filma, nećemo još neko vrijeme "Na rubu budućnosti 2" gledati u kinima. Tom Cruise uskoro snima Nemoguću misiju 6, a Emily Blunt će iduće godine snimati nastavak filma Mary Poppins.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala