Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Okončano snimanje horora Stephena Kinga Ono
Redatelj Andy Muschietti oprostio se od Kluba Gubitnika fotografijom sa seta snimanja prvog filma "Ono"

Okončano snimanje horora Stephena Kinga "Ono"

 Nova verzija jednog od najpoznatijih horora Stephena Kinga Ono očekuje se već duže vrijeme, a konačno je završeno snimanje prvog od dva filma koji će donijeti kultnu priču na velike ekrane. 

Roman "Ono" iz 1986. godine je opsežna priča, a sama knjiga broji preko 1100 nevjerojatnih stranica, stoga se film snima u dva nastavka. Producent filma Dan Lin smatra kako jedan dugometražni film ne bi prikazao likove u punom svjetlu, štoviše mišljenja je da je stiglo pravo vrijeme za pravu i potpunu filmsku adaptaciju. Prijašnja televizijska adaptacija mnogo toga je izostavila iz originalnog materijala. Najavljeno je i kako će u SAD-u film imati oznaku R, što za publiku znači da će film biti pravi horor sa sadržajem namijenjenim odrasloj publici. 
 
 
Priča prati grupu tinejdžera koji se prozovu Klubom Gubitnika, a uspiju poraziti biće koje nazivaju Ono. Mnogo godina kasnije biće s vraća, a članovi kluba, sada odrasli ljudi, moraju se ponovno udružiti, iako se ne sjećaju prve bitke.
 
Prvi film će predstaviti neobičnu priču o odrastanju. Pratit će grupu djece u mirnom gradiću koja postanu plijen sablasnog bića u obliku klauna Pennywisea. Drugi nastavak bi trebao zaključiti ovu stravičnu priču kada se Ono ponovno pojavi, ali ovog puta ta djeca su odrasla i žestoko se razračunavaju sa zlim bićem.
 
 
Tijekom snimanja prvog filma redatelj Andy Muschietti (Mama) često je putem socijalnih mreža obavještavao obožavatelje o napretku snimanja. Isto je učinio na završetku snimanja podijelivši posljednje fotografije sa seta preko Instagrama s članovima Kluba Gubitnika. Njemu se pridružila i producentica filma Barbara Muschietti fotografijom sablasne figurice klauna.
 
Ono se u kinima očekuje 8. rujna 2017. godine.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala