Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Idiocracy se vraća u američka kina
Povodom 10. godišnjice izlasaka, te ususret nadolazećim izborima za američkog predsjednika vraćaju se "Idioti budućnosti"

"Idiocracy" se vraća u američka kina

U Sjedinjenim Američkim Državama još uvijek traje predsjednička kampanja. Iako se odvija daleko od nas, vijesti o neobičnim izjavama i ponašanjima predsjedničkih kandidata nisu nas mimoišle. Cijelo to političko prepucavanje neodoljivo nas je podsjetilo na film Idioti budućnosti Mikea Judgea i njegovo proricanje da će se upravo ovako nešto dogoditi. Navodno su u anti-Donald Trump kampanji trebali biti korišteni plakati sa temom iz filma, no 20th Century Fox nije ih dozvolio.

No, to nije zaustavilo Mikea Judgea i film Idioti budućnosti da malo uzburka valove u ovo predizborno vrijeme. Ove godine obilježava se deseta godišnjica od izlaska ove komedije, koja daje popričlično pronicljiv društveni komentar, te će se u znak proslave film vratiti u određena američka kina.

Nakon prikazivanja filma održat će se Q&A sa redateljem/scenaristom Mikeom Judgeom i jednom od glumica Mayom Rudolph. Svi oni koji neće biti u prilici posjetiti kino dvorane u kojima će se film prikazivati moći će se priključiti uživo na Facebook Live od Alamo Drafthouse Cinema. Također će moći i postaviti pitanja koja ih zanimaju uz hashtag #IdiocracyToday na Twitteru.

Ako slučajno niste gledali film, svakako ga pogledajte. Službeni sinopsis otkriva: "2005. godine, vojnik Joe Bowers (Luke Wilson), prosječan u svakom pogledu, odabran je kako bi sudjelovao u tajnom vojnom eksperimentu. Na godinu dana je stavljen u hibernaciju, zajedno sa ženom imena Rita (Maya Rudolph). Na uspavani dvojac potpuno zaborave kada se baza, u koju su stavljeni, zatvori te ostanu zatvoreni do 2505. godine. Kada se probude otkriju kako je prosječna inteligencija kod ljudi toliko pala da je sada Joe najpametniji čovjek na svijetu. Na prosječnom Joeu je sada red da vrati ljudsku evoluciju na pravi put."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala