Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mister Sinister stiže u X-Men franšizu
Film "X-Men: Apocalypse" nagovijestio je dolazak poznatog negativca, a sada je otkriveno u kojem nas filmu prvo očekuje

Mister Sinister stiže u "X-Men" franšizu

Za obožavatelje X-Mena, scena nakon odjavne špice filma X-Men: Apocalypse donijela je uzbuđenje jer je nagovijestila dolazak jednog od najboljih negativaca Marvel Comicsa: znanstvenog genija Mistera Sinistera.

Kratka scena na kraju samo je otkrila prisustvo Essex Corpa, čiji je vlasnik Nathaniel Essex aka Mister Sinister, ne otkrivajući kada i gdje bismo mogli gledati tog novog negativca. Zahvaljujući producentu Simonu Kinbergu i redatelju Bryanu Singeru danas je razriješen i taj misterij. Prije nekoliko dana stiglo je DVD izdanje filma X-Men: Apocalypse. Među dodatnim sadržajima nalaze se Kinbergovi i Singerovi komentari. Tijekom razgovora o filmu otkrili su, odnosno potvrdili, kako su nagovijestili Mistera Sinistera kako bi pripremili publiku za film Wolverine 3.

Iako su to jedini detalji koje smo dobili postavlja se pitanje tko će se naći u toj ulozi i u kojoj se točno ulozi nalazi Richard E. Grant, koji je u travnju postao dio glumačke ekipe novog Wolverina? Grantova uloga opisana je jednostavno kao "ludi znanstvenik", što bi teoretski moglo značiti da se radi o Misteru Sinisteru.

Detalje oko novog Wolverine filma za sada nemamo, film još nema ni službeni naziv. U naslovnu ulogu se deveti, ali i posljednji put vraća Hugh Jackman, a u glumačkoj će se postavi naći i Patrick Stewart, Eriq La Salle, Elise Neal te Elizabeth Rodriguez. James Mangold režirat će film prema scenariju Davida Jamesa Kellyja, a film se u kinima očekuje 3. ožujka 2017. godine.

M.M.K.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala