Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Arrow želi postati Ninja ratnik
Glumac Stephen Amell izrazio je želju za sudjelovanje u američkoj inačici zahtjevnog reality natjecanja

Arrow želi postati Ninja ratnik

Reality natjecanje za nadmoćne sportaše, American Ninja Warrior, na NBC-ju se prikazuje od 2009. godine. Američka inačica temelji se na premisi japanskog showa Sasuke, nama poznatog pod nazivom Ninja ratnici.

Serija je postala popularna među ljudima koji se bave raznim sportovima i drugim fizičkim aktivnostima. Od igrača footballa, atletičara, skejtera do vještih parkouraša, čini se kako niti jedan sport ne daje prednost nad drugim, kada stignu na stazu svi se nalaze na istoj razini, a prepreke se čine jednako teške za sve.

A čini se kako bi svoje vještine želio pokazati i glumac Stephen Amell, najpoznatiji kao Arrow iz istoimene serije. Na svom je Twitteru prije par dana objavio kako bi želio sudjelovati u showu sljedeće godine na što je dobio odgovor od voditelja showa Matta Isemana koji je objeručke prihvatio prijedlog.

Iako je u Arrowu, ali i u stvarnom životu, pokazao da je fizički jak i sposoban, samo natjecanje je nevjerojatno teško i u američkoj je inačici showa do danas samo dvoje ljudi uspjelo završiti sve četiri staze i to dva penjača Isaac Caldiero i Geoff Britten.

No, sudjelovanje poznatih također nije nepoznanica u ovom reality natjecanju. Često se "manje" zvijezde, poput kaskadera, prijavljuju na natjecanje, sa raznim uspjesima. Posljednja kaskaderka koja je uspješno sudjelovala u natjecanju nedavno je bila Jessie Graff, prva žena koja je uspjela završiti prvu stazu. Graff je radila na mnogobrojnim projektima, među kojima su i filmovi Umri muški 4 i X-Men: Prva generacija te serija Supergirl.

Hoće li uloga superjunaka pomoći Amellu da savlada sve prepreke možda saznamo sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala