Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prava žena od nedjelje 4.9. na RTL-u
Nova domaća serija počinje s emitiranjem ovu nedjelju nakon spektakla "Anno", u 20:45

"Prava žena" od nedjelje 4.9. na RTL-u

Foto: RTL

Jelena Veljača, jedna od najuspješnijih i najhvaljenijih autorica domaćih televizijskih projekata potpisuje radnju serije Prava žena, koja uskoro stiže u eter RTL-a. Riječ je o prvom projektu koji Veljača radi za RTL, a u kojem je okupila ponajbolja glumačka imena. Intrige, zapleti i neočekivani obrati najkraći su opis serije koja će pred male ekrane prikovati gledatelje narednih mjeseci.

Filipu Juričiću pripala je uloga Nikole, muškarca koji ne uspijeva pohvatati konce života iako već ima odraslu kćer. Njegova mala Maja, koju utjelovljuje perspektivna srpska glumica Kristina Jovanović, nesretno je zaljubljena u najpopularnijeg dečka iz hokejaškog kluba, zgodnog Harija, ali on je uopće ne primjećuje. Upravo tu počinju Nikoline nevolje. Kako bi napokon zablistala kao prava dama, Maja se odluči prijaviti u reality show, a njezin otac za to saznaje tek kad je ugleda na setu showa. Nikola tada uviđa koliko je njegova kćer nesretna i nezadovoljna te da je zapravo postala žena dok je on vrijeme provodio ispijajući pića i ostvarujući odnose sa ženama kojima često nije znao ni ime.

Kako bi spriječio Maju da napravi pogrešku života, zapošljava se kod prijatelja Slavena, kojeg igra Petar Ćiritović, u catering agenciji koja je angažirana na setu showa. Zapaženu i za radnju serije izuzetno bitnu ulogu igra Elizabeta Kukić, kazališna, filmska i televizijska glumica s impresivnom karijerom. Uloga Ruže, društvene ikone koja iza sebe ima pet brakova, a filozofiju o muškarcima drži u malom prstu. U Ružinom showu tri mentorice kroje sudbinu natjecateljica. Danijelu, Sandu i Patriciju igraju Marijana Mikulić, Nela Kocsis i Ana Vilenica. Premda su njihovi likovi potpuno različiti, sve tri skrivaju od drugih svoju krhku stranu i privatni život koji je sve samo ne onakav kakvim ga one predstavljaju.

Konce cijelog showa u svojim rukama drži mlada Nataša, žena čija je glavna briga zapravo daleko od seta tog showa. Nataša živi jednoličnim životom u kojem joj je najvažnija skrb za bolesnog brata Vedrana. Naime, ispod njezine hladne vanjštine krije se krhka dama koja vapi za ljubavlju i muškarcem u čijem naručju će biti sretna i sigurna. Zbog brige oko brata potpuno zanemaruje svoj ljubavni život sve dok u njega ne ušeta Nikola. Natašin lik igra proslavljena hrvatska glumica Nataša Janjić, koja je prvi put prihvatila rad na ovakvom projektu.

U seriji Prava žena glavnog negativca igra Aleksandar Cvjetković, a uz njega dojmljive uloge ostvaruju i Jasna Bilušić, Iva Mihalić, Ornela Vištica, Amar Bukvić, Pero Juričić, Petar Strugar te mnogi drugi.

Nakon višemjesečnih priprema za snimanje, klapa prve scene Prave žene pala je ovog proljeća, a na projektu radi više od 150 osoba. Set je izrađen u Jadran filmu i prostire se na više od 2000 kvadratnih metara dok se eksterijeri snimaju na brojnim prepoznatljivim zagrebačkim lokacijama. Na scenariju serije je radilo deset osoba, a glavna spisateljica je Nataša Buljan. Petar Grašo je otpjevao naslovnu pjesmu.

Seriju Prava žena pratite od ove nedjelje, 4.9. u 20:45 sati na RTL-u! Radnim danom će se prikazivati u 20 sati, a čeka nas 100 epizoda.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala