Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera druge sezone kriminalističke serije Bez traga
Od 4. kolovoza od ponedjeljka do petka u 23:00 h na FOX Crime kanalu

Premijera druge sezone kriminalističke serije "Bez traga"

Svakodnevnica sjajnog FBI tima u New Yorku je rješavanje slučajeva misterioznih nestanaka običnih ljudi. Prva epizoda druge sezone serije Bez traga premijerno će biti prikazana 04. kolovoza, a nadalje će se prikazivati od ponedjeljka do petka u 23:00 h na FOX Crime kanalu. Tvorac serije je poznati producent i režiser Hank Steinberg, a izvršni producent je legendarni Jerry Bruckheimer, producent najpoznatijih kriminalističkih serija poput: CSI: Las Vegas, CSI: Miami, CSI: New York i Zaboravljeni slučaj.

U svakoj epizodi tim stručnjaka rješava novi slučaj nestalih osoba koji u drugoj sezoni postaju sve zahtjevniji. MPU (Misssing Person Unit) odjel, koji vodi agent Jack Malone (Anthony LaPaglia), kreće u bitku s vremenom, te nestale osobe nastoji pronaći u prva 72 sata jer im se nakon tog vremena gubi svaki trag. Serija Bez traga također se bavi privatnim životima članova tima i prikazuje utjecaj iskustava vezanih za slučajeve na njihov svakodnevni život, traumatske reakcije, te emocionalne veze sa žrtvama i slučajevima.

U novoj sezoni, slučajevi postaju sve zamršeniji; autobus pun djece koji netragom nestaje potpuno će zaokupiti tim FBI stručnjaka i učiniti će baš sve što je njihovoj moći koji bi riješili slučaj. Uz to, Jack se mora suočiti sa duhovima iz prošlosti kada preuzme rješavanje slučaja koji je vrlo sličan slučaju otprije nekoliko godina za koji je okrivljen serijski ubojica; no kada Jack otkrije da je ubojica njegov davni poznanik, shvaća kako je njegov život u opasnosti…

U glavnim ulogama: Anthony LaPaglia kao Jack Malone, Poppy Montgomery kao Samantha Spade, Marianne Jean-Baptiste kao Vivian Johnson, Enrique Murciano kao Danny Taylor I Eric Close kao Martin Fitzgerald.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala