Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Avengers: Infinity War neće biti u dva dijela?
Najavljivani kao "Avengers: Infinity War - Part 1" i "Part 2" treći i četvrti film o Osvetnicima dobit će nove naslove

"Avengers: Infinity War" neće biti u dva dijela?

 Filmovi o Osvetnicima Marvelove Faze 3 do sada su bili najavljivani s naslovom "Avengers: Infinity War - Part 1" i "Part 2". No, pod režiserskom palicom  Anthonyja i Joea Russoa treći i četvrti film o Osvetnicima dobit će nove naslove.

Točnije, treći film Osvetnika službeno je preuzeo dosadašnji puni naslov Avengers: Infinity War, a ispustio je dio imena Part 1 koji je nagovještavao postojanje direktnog nastavka. Za sada Marvel nije otkrio koji će naslov Osvetnici 4 službeno nositi, a do tada neslužbeno ime glasi Untitled Avengers

Što zapravo promjena naslova ovih dvaju nastavaka znači, iz studija nisu pojasnili, ali zasigurno insinuira kako će četvrti film Osvetnika nositi značajnije i drugačije ime. Ostaje nam vidjeti da li se radnja filma Infinity War zaista neće nastaviti u idućem filmu kako je dosadašnji naslov dao naslutiti ili će možda Osvetnici 4 imati potpuno drugačiju radnju. 

Ipak, redatelji filmova, braća Russo, prije nekoliko mjeseci su najavili promjene u naslovima za nastavke Osvetnika. Tada su prokomentirali kako je isti naslov za oba filma varljiv, a da su dva filma zapravo zasebna i neće tvoriti jednu cjelinu. 

Nekakva doza povezanosti između dva nastavka će ipak postojati jer će središnji negativac radnje biti isti. U nastavcima Avengers: Infinity War i Untitled Avengers konačno ćemo vidjeti dugoočekivani okršaj Osvetnika i Thanosa. 

Za oba nastavka zadržani su isti datumi premijere. Avengers: Infinity War u kino dvoranama će se naći 4. svibnja 2018., a Untitled Avengers 3. svibnja 2019. godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala