Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brie Larson je Captain Marvel
Prva Marvelova superjunakinja koja će u naslovnoj ulozi stati na velika platna bit će Brie Larson

Brie Larson je Captain Marvel

 Ovogodišnji San Diego Comic Con vrelo je izvanrednih vijesti i promotivnih materijala iz Marvelovog filmskog svemira. Nakon mnoštva potpuno novih i svježe objavljenih trailera, što televizijskih što filmskih, konačno stiže i službena potvrda za casting nove Marvelove junakinje - Brie Larson je Captain Marvel!

Početkom prošloga mjeseca izvještavano je kako je Brie Larson u konkurenciji za ovu prestižnu ulogu, što je oduševilo i Marvelovu publiku i obožavatelje glumice u zvjezdanom usponu. 

Brie Larson je za svoju nezaboravnu ulogu u filmu Soba oduševila i kritiku i publiku te osvojila svoga prvog Oskara za najbolju žensku ulogu.

U Marvelovim stripovima lik Captain Marvel je pseudonim za Carol Danvers, pilotkinju U.S. Air Forcea koja dobije superjunačke sposobnosti još davnih 70-ih godina. Isprva je nosila ime Ms. Marvel da bi novo ime s kojim odlazi na velika platna dobila 2012. godine.

Iako film još uvijek nema svog redatelja, scenaristice Meg LeFauve (Izvrnuto obrnuto) i Nicole Perlman (Čuvari galaksije) već nekoliko godina pripremaju scenarij.

S obzirom da se očekuje pojavljivanje lika Captain Marvel u nadolazećem nastavku Osvetnika (Avengers: Infinity War), Brie Larson će vjerojatno uskočiti u svijet superjunaka već ove zime kada u prosincu započne snimanje.

"Captain Marvel" započet će s kino distribucijom tek 2019. godine. Za sada je datum premijere zakazan za 8. ožujka. U međuvremenu Brie Larson možete gledati u novom filmu, čiji je prvi trailer netom izašao, Kong: Skull Island. Premijeru "Kong: Skull Islanda" očekujemo u ožujku 2017. godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala