Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove nevolje za Top Gear
Nakon samo jedne sezone s novim voditeljima emisije došlo je do ozbiljnih trzavica između voditelja Matta LeBlanca i Chrisa Evansa

Nove nevolje za "Top Gear"

 Matt LeBlanc planira napustiti Top Gear ako prije toga BBC ne otpusti Chrisa Evansa, izvještava The Telegraph.

Nakon okončanog snimanja prve sezone emisije s potpuno novim setom voditelja, javile su se prve prepirke među voditeljima. Samo nekoliko mjeseci pred početak snimanja druge sezone, a koje bi trebalo započeti u rujnu, Matt LeBlanc se navodno požalio na ponašanje svoga suvoditelja Chrisa Evansa. LeBlanc zamjera Evansu nepristojno ponašanje prema članovima Top Gear tima, a navodno su se i drugi požalili kako je s voditeljem snimanje frustrirajuće.

I drugi novinski natpisi opisuju poprilično lošu atmosferu među dvojicom voditelja, primjerice prema saznanjima The Suna LeBlanc neće nastaviti s emisijom ukoliko Chris Evans ostane u "Top Gearu". Također su prenijeli i to kako nije samo Matt LeBlanc nezadovoljan situacijom.

Ipak, za sada su svi naslovi puka spekulacija. Glasnogovornik BBC-a je odbio dati komentar, a glasnogovornik američkog glumca je opovrgnuo bilo kakva pregovaranja. 

U svakom slučaju "Top Gear" se trenutačno nalazi na klimavim nogama s obzirom da je gledanost emisije sustavno opadala sa svakom sljedećom epizodom. Posljednju emitiranu epizodu gledalo je samo 2.34 milijuna gledatelja, što je manje gledatelja i od najlošije epizode originalnog sastava "Top Geara".

Hoće li se kompletna voditeljska postava održati i u drugoj sezoni, vidjet ćemo u rujnu kada će započeti snimanje.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala