Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fight Channel vam donosi UFC Fight Night: MacDonald vs. Thompson
Izravni prijenos možete pratiti na Fight Channel PPV-u i Fightchanneltv.com-u

Fight Channel vam donosi UFC Fight Night: MacDonald vs. Thompson


U svom dvadesetom pohodu na Kanadu UFC je odlučio posjetiti TD Place Arenu u Ottawi gdje ćemo idućeg vikenda gledati UFC Fight Night: MacDonald vs. Thompson. Bivši velter izazivač Rory MacDonald vraća se oktogon kako bi se suočio s jednim od najatraktivnijih boraca danas, Stephenom “Wonderboy” Thompsonom. Također, Donald “Cowboy” Cerrone po drugi će put testirati svoje sposobnosti u velteru protiv veterana Patricka Cotea. Fight Channel vam u noći s petka na subotu, 19. lipnja, s početkom u 4:30 sata iza ponoći donosi izravan prijenos priredbe.

Nakon pauze od gotovo godinu dana u oktogon se konačno vraća "Crveni kralj". Rory MacDonald trenutno je rangiran na prvom jestu UFC-ove liste izazivača u velter kategoriji i to s dobrim razlogom. Njegov krvavi rat s prvakom Robbiejem Lawlerom na UFC 189 priredbi u srpnju prošle godine zadivio je sve obožavatelje borilačkih sportova te je bio proglašen najboljom borbom godine. Iako te večeri nije imao sreće MacDonald je u posljednjih pet godina gubio samo od Lawlera, a pobjedu je upisao i nad trenutnim izazivačem Tyronom Woodleyjem tako da uopće nema sumnje da će 26. godišnji Kanađanin u budućnosti osigurati još koju borbu za naslov.

A tu priliku mogao bi osigurati već u Ottawi, ako uspije riješiti gotovo pa nemoguću zagonetku u obliku drugorangiranog velteraša Stephena Thompsona. Neporaženi kickboxing prvak nikada nije izgledao bolje što potvrđuje njegov posljednji posjet kavezu. U veljači je "Wonderboy" demonstrirao svoj spektakularne stand up vještine i tehničkim nokautom u prvoj rundi zaustavio jednog od najboljih, Johnyja Hendricksa upisavši tako šestu pobjedu u nizu. Trijumf nad bivšim prvakom sam po sebi je bio dovoljan da mu osigura napad na pojas, no čelnici kompanije su mu ipak odlučili zadati još jedan završni test.

U sunaslovnoj borbi večeri još jedan poznati borac tražit će put prema vrhu velter divizije. Bivši izazivač Donald Cerrone završio je svoj niz od osam pobjeda u lakoj kategoriji porazom od prvaka Rafaela dos Anjosa. Karijeru je odlučio nastaviti u velteru gdje je debitirao u veljači savladavši još jednog “Cowboyja”. Brazilca Alex Oliveira zaustavio je trokut gušenjem već u prvoj rundi, a sada će se u drugom nastupu obračunati s Patrickom Coteom. Cote je sa svojim 19. nastupa u oktogonu UFC fanovima dobro poznato ime. Svojedobni izazivač naslova u srednjoj kategoriji prošle je godine poražen odlukom od Stephena Thompsona, nakon čega se vratio s tri pobjede u nizu u kojima je ostvario dva prekida i jedan bonus za borbu večeri.

Priredba u Ottawi nosi i povjesno značenje jer će se bivša slamka izazivačica Valerie Letournau suočiti s Joanne Calderwood. Ono što ovaj susret čini posebnim jest činjenica da se radi o prvoj UFC borbi u ženskoj muha kategoriji iako kompanija još nije odlučila hoće li trajno uvesti tu kategoriju.

UFC Fight Night: MacDonald vs. Thompson na rasporedu je 19. lipnja, u noći sa subote na nedjelju. Priredbu koja počinje u 04:30 sata iza ponoći ne propustite u izravnom prijenosu na Fight Channel PPV-u i Fightchanneltv.com-u.

UFC Fight Night: MacDonald vs. Thompson

Glavne Borbe:

Rory MacDonald vs. Stephen Thompson

Donald Cerrone vs. Patrick Cote

Steve Bossé vs. Sean O’Connell

Olivier Aubin-Mercier vs. Thibault Gouti

Valérie Létourneau vs. Joanne Calderwood

Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala