Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC 290 Volkanovski vs. Rodriguez
Ovog vikenda gledajte epsku glavnu borbu večeri koja će uzburkati svijet borilačkih sportova

UFC 290 Volkanovski vs. Rodriguez

UFC 290 u noći sa subote na nedjelju, 9. srpnja, od 04.00 sati uživo na GOL.hr-u i u noći s nedjelje na ponedjeljak u 01.15 sati na Novoj TV donosi epsku glavnu borbu večeri koja će uzburkati svijet borilačkih sportova. U središtu pozornosti su dva izvanredna borca, Aleksandar "The Great" Volkanovski i Jairzinho "El Pantera" Rodriguez, koji će se suočiti u oktogonu i boriti za naslov prvaka.

U jednom kutu oktogona je trenutni prvak, Aleksandar Volkanovski. Ovaj australski ratnik već je demonstrirao svoje vještine i hrabrost u brojnim okršajima unutar UFC-a. S dugim nizom pobjeda i nevjerojatnom izdržljivošću, Volkanovski se ističe kao jedan od najdominantnijih boraca u svojoj težinskoj kategoriji.

S druge strane, stoji izazivač Jairzinho Rodriguez, mladi Meksikanac poznat po svojoj spektakularnoj tehnici i kreativnim udarcima. Rodriguez je brzo stekao reputaciju borca koji donosi nevjerojatne akcije i nezaustavljivu energiju u oktogon. Njegov stil borbe i agresivnost čine ga protivnikom kojeg se mora ozbiljno shvatiti.

Obojica boraca posjeduju izvanredne vještine, tehnike i snagu koja će biti na testu. Gledatelji mogu očekivati pravi vatromet akcije dok se ova dva borilačka majstora suočavaju i pokušavaju nadmašiti jedan drugoga.

Naslov prvaka visi u zraku, a ova borba će biti presudna u određivanju tko će preuzeti tron. Hoće li se Volkanovski zadržati na vrhu i nastaviti svoj nevjerojatan niz pobjeda ili će Rodriguez uspjeti srušiti kralja i preuzeti titulu?

UFC 290 će biti spektakularan događaj koji će privući pažnju ljubitelja borilačkih sportova diljem svijeta. Las Vegas će biti domaćin ovog veličanstvenog spektakla, a gledatelji će imati priliku svjedočiti nevjerojatnoj borbi između dva izuzetna borca.

UFC 290 ne propustite pratiti uživo na portalu gol.hr te snimku spektakla na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala