Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 18.6.
Pogledajte što se večeras nudi na malim ekranima osim utakmica Europskog prvenstva

TV Preporuke dana – Subota 18.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 18.6.

SERIJE / EMISIJE

Mentalist, Doma TV u 20:10 sati
Kada nepoznata žena s amnezijom i prekrivena krvlju stane pred auto Choa i Van Peltice, Patrick Jane morat će upotrijebiti sve svoje vještine da otkrije tko je ona, njezinu posljednju lokaciju i zašto je izgubila sjećanje. Kada zbog neuobičajena ponašanja Patricka Janea sud odbaci slučaj, njegov ljutiti tim mora krenuti s istragom otpočetka.

Lažni svjedok, Nova TV u 20:10 sati
U tijeku je parnica u kojoj odvjetnik Nenad Adžić brani lokalnog kriminalca Cumpu, a istovremeno u drugoj parnici, njegov partner Zijad Hadžić odvjetnik je Terezi, koja je optužila svog direktora za seksualno uznemiravanje. Kako bi dobili slučajeve, obojica vrlo stručno rabe različite metode: od Schanzova ovratnika do pozivanja klijentice na večeru. U međuvremenu, u advokatski ured Adžić-Hadžić dolazi tajkun Ivan Galijatović sa zahtjevom da se razvede.

Preljub, HTV1 u 23:10 sati
Repriza odlične američke provokativne drame koja govori o aferi iz muške i ženske perspektive. U glavnim ulogama su Dominic West i Ruth Wilson.

FILMOVI

Sumrak saga: Mladi mjesec, RTL u 20 sati
Robert Pattinson i Kristen Stewart u ulogama besmrtnog vampira i mlade tinejdžerice koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom glumačkom kemijom osvojili su milijune gledatelja širom svijeta.

Carstvo Sunca, HTV1 u 20:05 sati
Ratna drama je dobila 6 nominacija za Oscara, no ni jednu u najuglednijim kategorijama, a ni od tih tzv. tehničkih nominacija nije uspio potvrditi ni jednu jer je te godine Posljednji kineski car bio nenadmašiv. Film je slabo prošao i u kinima.

Grad lopova, Nova TV u 21:40 sati
Redatelj i glumac Ben Affleck donosi nam ovaj dramatični triler o prijateljstvu i izdaji, ljubavi i nadi, te bijegu od prošlosti koja nema budućnosti. Film je nastao knjizi "Prince of Thieves" američkog pisca Chucka Hogana.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala