Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 12.6.
Večeras pratite finalnu emisiju Supertalenta ili druge zanimljive serije i filmove

TV Preporuke dana - Nedjelja 12.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12.6.

SERIJE / EMISIJE

Skladišni ratovi Teksas, RTL 2 u 20h
U malenom gradu Tyleru u Teksasu počinje lov na rijetke umjetnine i dizajnerski namještaj. Izljevi bijesa Lese Lewis tjeraju Jerryja da preuzme sav teret na sebe. Klaustrofobija Bubbe Smitha ugrožava Rangerove šanse za zgoditkom. Ray Williams otkriva brošuru iz 1970ih.

Duga mračna noć, HTV 1 u 20:07h
Smrt oca pojačava Ivin osjećaj razočaranja i izgubljenosti, a pogreb u pratnji svećenika donijet će mu nove nevolje. Brak s Verom na sve većoj je kušnji, a susreti s njezinim bratom Jokom, agentom OZNE, sve su teži i napetiji. U jednom takvom oštrom razgovoru Iva će ogorčeno izreći kritičke riječi na račun Tita. Joka ga odmah prijavi Špancu, koji je na visokoj partijskoj dužnosti, i njegov bijes zbog tog čina dovest će do potpunog razlaza među njima. Iva postaje kontrarevolucionar, nad kojim se sve više steže obruč za konačni obračun.

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuje finalna emisija Supertalenta u kojoj ćemo doznati pobjednika četvrte sezone Supertalenta! Osim laskave titule, pobjednik će odnijeti i nagradu od 200 tisuća kuna. Posljednja emisija donosi najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada! Od gotovo 400 točaka s audicija, trinaestero najboljih posljednji put stat će na pozornicu Supertalenta i nastupom do zadnjeg daha pokušati uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede.

FILMOVI

Grof Monte Cristo, RTL u 20h
Kada romantičnog i iskrenog Edmonda Dantesa (James Cavieze) izda prijatelj (Guy Pearce), isti nevin završava na udaljenom otoku, te postaje opsjednut mislima o osveti. Nakon čudesnog bijega, naš se junak pod imenom Grof Monte Cristo pokreće svoj lukavi plan osvete.

Opasan poziv, Doma TV u 22:50h
Redatelj i scenarist Steven Knight vodi nas u svijet Ivana Lockea, građevinskog radnika kojem jedan poziv poremeti njegovu savršeno isplaniranu budućnost.

Ljubav nema pravila, Nova TV u 22:45h
Iako već u šestom desetljeću života, njujorški glazbeni mogul Harry Langer (Jack Nicholson) ima libido mladića stoga je neprestano u društvu lijepih mladih djevojaka. Ali na jednom od svojih spojeva Harry doživi srčani udar, i to baš u kući djevojčine majke. Dok ga njeguju djevojka Marin (Amanda Peet), njena majka Erica (Diane Keaton) i zgodni mladi doktor Julian (Keanu Reeves), Langer će doživjeti neočekivan i dotad nevjerojatan preokret - shvatit će kako ga privlače i žene njegovih godina!

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala