Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anthony Hopkins se pridružio Marku Wahlbergu u Transformerima 5
Redatelj Michael Bay je do sada jako kratkoj glumačkoj postavi pribrojao Anthonyja Hopkinsa

Anthony Hopkins se pridružio Marku Wahlbergu u "Transformerima 5"

Objavljen je prvi casting za najnoviji nastavak Transformera. Do sada gotovo ništa o glumačkoj postavi nije bilo objavljeno, osim toga da će se nezamjenjiva zvijezda franšize, Mark Wahlberg, ponovno vratiti u glavnoj ulozi filma.

Pod režijom Michaela Baya, petom filmu akcijske franšize pridružio se Anthony Hopkins. Naravno, kako je do produkcije filma preostalo još dosta vremena detalji "Transformera 5" još uvijek nisu objavljeni pa tako ni uloga koju će Anthony Hopkins igrati nije poznata. Sve informacije o nastavku i radnji istog se čvrsto skrivaju.

Ipak, čini se kako će glumačka postava nadolazećeg nastavka "Transformera" isključujući Wahlberga biti sastavljena od isključivo svježih lica. Prema izvještavanju Varietyja glumci prijašnjih nastavka neće se naći u novom filmu, no to su još uvijek nepotvrđena saznanja.

Kako smo već izvještavali, Paramount se sprema na veliko proširenje ove vrlo lukrativne franšize. Proširenje započinje s dotičnim nastavkom "Transformeri 5" koji u kina stiže 23. lipnja 2017. godine, a nastavlja se užurbanim rasporedom kroz iduće dvije godine. Dok će spin off s Bumblebeejem u glavnoj ulozi publika gledati u kinima 8. lipnja 2018., 6. film franšize naći će se pred gledateljima premijerno 28. lipnja 2019. godine. Za sada još nije sigurno kako će se u ovaj raspored uklopiti nastavak "Transformers 7".

Povodom toga franšizi se pridružilo nekoliko uspješnih scenarista - Ken Nolan, Art Marcum i Matt Holloway.

Anthonyja Hopkinsa moći ćete gledati ove godine u akcijskom trileru "Collide" s Nicholasom Houltom i Felicity Jones u glavnim ulogama.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala