Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Denis Villeneuve i Jake Gyllenhaal ponovno zajedno
Poznati redatelj i glumac po treći će puta ujediniti snage u kriminalističkoj drami "The Son"

Denis Villeneuve i Jake Gyllenhaal ponovno zajedno

Često se u filmskom svijetu kaže da treća suradnja znači uspjeh, a tim su se primjerom očito vodili redatelj Denis Villeneuve i glumac Jake Gyllenhaal. Nakon što su 2013. godine snimili film prema romanu nobelovca Joséa Saramaga Neprijatelj koji istražuje tamnu stranu ljudskog uma te napeti triler o ocu koji odluči uzeti pravdu u svoje ruke Zatočene, ovaj je dvojac odlučio još jednom udružiti snage.

Riječ je o filmu koji će se snimati prema romanu The Son (Sin) autora Joa Nesbøa u kojem će Villeneuve biti zadužen za režiju, a Gyllenhall će imati glavnu ulogu. Priča prati Sonnyja Lofthusa koji je u zatvoru skoro polovicu svog života.
 
 
Teški je ovisnik o heroinu i čini se kako pred njim nije imalo drugačija budućnost. Sve se to dogodilo nakon što mu se otac ubio pod utjecajem optužbi korumpiranog policajca, a sad i sam postaje upleten u mrežu korumpiranog norveškog sustava, u kojem se nalaze svi – od zatvorskih čuvara, policije pa do odvjetnika.
 
Stoga su svi sretni dok je Sonny iza rešetaka, ali nakon što ovaj 30-godišnjak dozna istinu o smrti svojeg oca, dosjetit će se sjajnog plana kako pobjeći iz zatvora, u silnoj želji da se osveti svima zbog kojih je proveo toliko vrijeme zatvoren.
 
 
Priča ovog poznatog norveškog romanopisca prilično je mračna, ali upravo je to žanr po kojem je Villeneuve prepoznatljiv. Prošle je godine postigao veliki uspjeh režirajući dramu Sicario koja progovara o crnoj rupi bezvlađa i droge na granici između SAD-a i Meksika, a sada će pokušati jednako uspješno dočarati korupcijsku hijerarhiju norveške prijestolnice Osla.
 S.V.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala