Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 24.3.
Nove epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato", odličnih serija i rado gledani filmski naslovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 24.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 24. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
 

Bogovi tenisa, HTV 2 u 22:15 sati
Dokumentarna serija istražuje kako je zlatno doba tenisa, u 1970-im i 1980-im godinama, zauvijek promijenilo taj sport. Kroz prizmu svjetski poznatog teniskog turnira u Wimbledonu ova serija nudi nezaboravne arhivske i ekskluzivne razgovore s najboljim tenisačima koji su stupili na središnji teren.

Sin, HTV 3 u 22:55 sati
Godine 1852. Komanči kreću u rat. Godine 1916. sukob McCulloughovih sa Standard Oilom doseže svoj vrhunac.

FILMOVI

Dobrodošli u džunglu, Doma TV u 19:55 sati
Neponovljivi The Rock briljira u ulozi lovca na ucjene koji mrzi oružje i koji mora pronaći šefovog sina (Seann William Scott) iz udaljenog naselja u bespuću amazonske džungle.

Južni vjetar 2 - Ubrzanje, RTL u 20:15 sati
Radnja filma prati narkobossa Petra Maraša, koji koristi sve prednosti novostečenog statusa nedodirljivog vođe srpskog podzemlja pod zaštitom države. Tražeći povoljnu priliku s vjernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju gdje doznaje vijesti zbog kojih je prisiljen promijeniti planove i vratiti se na ulicu.

Uhvati me ako možeš, HTV 1 u 21:15 sati
Istinita priča temeljena na autobiografiji pravog Franka Abagnalea mlađeg, ovo je film neprestanog tempa i neočekivanih prevrata u radnji koji pokazuje kako stvarnost nekada doista jest neobuzdanija od mašte.

Nož u leđa, RTL u 22:20 sati
Radnja filma vrti se oko obiteljskog okupljanja koje krene po krivu nakon smrti 85-ogodišnjeg Harlana Thrombeyja, glave obitelji. U njihov obiteljski dom dolaze dva detektiva kako bi istražili smrt i otkrili skrivene obiteljske tajne.

Celebrity, HTV 1 u 0:25 sati
Woody Allen se u svojim filmovima se uvijek bavi ljubavnim odnosom između muškaraca i žena te odnosom umjetnosti i uspjeha - tako i u ovoj art komediji. Cilj junaka ovog filma je postići slavu, no svi su previše inteligentni da ne bi znali kako je slava veliko ništa iza kojega nema ničega.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala