Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljeni glumci i uloge za Thor: Ragnarok
Jeff Goldblum i Karl Urban glumit će uz Chrisa Hemswortha, Marka Ruffaloa i Cate Blanchett u novom "Thoru"

Objavljeni glumci i uloge za "Thor: Ragnarok"

 Jeff Goldblum i Karl Urban pridružili su se već impresivnoj listi glumaca koji su potpisali za Marvelov nastavak Thor: Ragnarok. Uz ovu veliku vijest Marvel je otkrio i neke sočne detalje filma te otkrio prvu konceptualnu sliku koja nam daje uvid u filmsku viziju.

Cate Blanchett se krajem prošle godine pridružila glumačkoj postavi u tada nepoznatoj ulozi, a obožavatelje će obradovati objava kako će glumica utjeloviti zlikovca. Blanchett će glumiti Helu, misterioznu i moćnu božicu smrti i podzemlja. Uz pomoć svoga plašta i mača Hela je gotovo neunštiva i zapovijeda vojskom mrtvih. 

Uz Marka Ruffaloa i Chrisa Hemswortha u nastavku "Thor: Ragnarok" još će glumiti i Tessa Thompson u ulozi Valkyrie, junakinje napravljene po uzoru na Valkire iz nordskih mitova. 

Jeff Goldblum i Karl Urban također će imati važno mjesto u novom nastavku "Thora". Jeff Goldblum utjelovit će jedno od najmoćnijih bića u čitavom Marvelovom stripovskom svemiru, biće koje se zove Grandmaster. U ovoj uobičajeno ekscentričnoj ulozi za Goldbluma glumit će jednog od "starješina svemira" i najstarije biće koje postoji.

Njegova moć se sastoji od mogućnosti kontroliranja energije preostale od Velikog praska, a svojevrsni hobi mu je zaplitanje sukoba između drugih junaka. 

Kao što ni Grandmaster nije ni upotpunosti negativac ni pozitivac, tako nije ni uloga koju će glumiti Karl UrbanKarl Urban će se u svijetu Marvela pojaviti kao Skurge the Executioner. Skurge je jedan od najmoćnijih ratnika Asgarda, a u stripovima se našao i na stani dobrih i loših. 

Još samo nedostaje povratak Toma Hiddlestona, čija uloga Lokija u novom filmu još uvijek nije potvrđena. Thor: Ragnarok pod režijom Taike Waititija očekuje se u kinima 3. studenog 2017.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala