Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Idris Elba će glumiti u filmu o poker princezi Molly’s Game
Idris Elba pridružio se Jessici Chastain u redateljskom prvijencu Aarona Sorkina

Idris Elba će glumiti u filmu o poker princezi "Molly’s Game"

 Idris Elba odigrat će jednu od vodećih uloga u najnovijem filmu Aarona Sorkina (Steve Jobs, Uredništvo) - "Molly’s Game". Poznati televizijski i filmski scenarist, ali i producent, bacio se u redateljske vode.

Sorkin je za svoj redateljski debi odabrao skandaloznu dramu baziranu na istinitoj priči o Molly Bloom. Priča o Molly Bloom sadrži brojne sočne elemente bez kojih nema prave drame, od mlade bivše sportašice, elitnog kruga ljudi do ilegalnog kockanja.

U središtu radnje je Molly koja je nakon neuspješnog kvalificiranja na Olimpijske igre odustala od skijanja. Stavivši obrazovanje na pauzu, preselila se u sunčani Los Angeles. Poduzetna Molly ipak nije bila zadovoljna običnim poslom konobarice pa je kroz 8 godina razvila samostalni posao - ilegalnu kockarnicu. Poker s visokim ulozima kod Molly je igrala holivudska elita sve do trenutka dok FBI nije "razvalio vrata" njezine dugogodišnje operacije.

U glavnoj i naslovnoj ulozi nalazi se Jessica Chastain, koja za ulogu pregovara od veljače ove godine. Idris Elba drugo je glumačko lice koje se pridružilo ovoj za sada kratkoj postavi. Elba će u filmu glumiti Mollynog odvjetnika. Idris Elba stiže nakon što je Sony, koji je od početka godine bio uz projekt, odustao od suradnje.

Osim što će režirati svoj prvi film Sorkin će i napisati scenarij prema memoarima Molly Bloom. Scenarij je u pripremi još od 2014. godine.

O izboru glumaca za svoj redateljski debi Aaron Sorkin je rekao: "Casting Jessice i Idrisa u glavnim ulogama filma ostvarenje je snova svakog filmaša. Oni su dvoje najvećih glumaca svoje generacije. Njihov prvi put zajedno na ekranima otkrit će i njihovu gotovo električnu kemiju."

Jessicu Chastain trenutačno možete gledati u kinima u filmu Lovac i ledena kraljica, a Idrisa Elbu u animiranom filmu Knjiga o džungli

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala