Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anna Oxa na Splitskom festivalu?
Može li ocvala talijanska pjevačica spasiti propali zabavnjački festival na Prokurativama?

Anna Oxa na Splitskom festivalu?

Nekad najveći hrvatski festival zabavne glazbe počeo je glumiti bogalja - njegovi organizatori u medijima svakodnevno nariču o tome kako propada, a malo tko se zaista trudi nešto poduzeti. U suradnji sa skladateljem Joškom Banovom, stvar je u svoje ruke preuzeo Nenad Ninčević, koji ove godine namjerava "angažirati vodeće domaće autore" (podsjeća li vas to na Doru?), a najavljuje i gostovanje iz bijelog svijeta.

"Moramo spasiti festival srcem i pjesmom, vratiti hitove u njihov dom na Prokurative i ako u svojoj nakani uspijemo, promijenit ćemo atmosferu, izmamiti ovacije i učiniti da publika jedva dočeka idući Splitski festival", uporan je Nenad Ninčević, kojem će se u stručnom žiriju prodružiti Teo Trumbić, Ivica Čović, Joško Banov i Nenad Šiškov.

Kako bi festivalu vratio stari sjaj, Ninčević je najavio kako će u finalnoj večeri nastupiti talijanska pjevačica Anna Oxa, a posebno slavlje pripremaju za 2010. godinu, kad ova glazbena manifestacija obilježava 50 godina. "Nema više vremena za takav projekt koji nužno uključuje cijeli korpus ljudi izvana. Bit ćemo sretni ako umirućem divu s vrhunskom domaćom produkcijom uspijemo dati transfuziju. No nije daleko 2010. godina i 50 godina splitskog festivala kada bi taj splitski simbol uistinu mogao postati međunarodni festival zabavne glazbe", rekao je Ninčević Jutarnjem listu i dodao kako će, čuje li za bolju ponudu na natječaju, dobrovoljno odustati od svega, jer mu je u cilju "spas Splitskog fetsivala, ma tko ga može omogućiti".

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala