Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 29.4.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo novu Big Brother emisiju uživo, napete serije i tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Petak 29.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29.4.

SERIJE / EMISIJE

Dijagnoza zločina, Doma TV u 21:40h
Kad mladi muškarac iz kulta tvrdi da čuje Božju riječ, Pierce mora odrediti je li to uistinu Božja riječ ili po život opasno neurološko stanje. Pierce i Moretti moraju također otkriti je li njegovo ubojstvo povezano s davnom ovisnošću o drogi ili novim životom u organizaciji koja ljudima na prijevaru uzima životnu ušteđevinu. Roger Bart gostuje u ulozi Ethana Kendricka, moćnog agenta porezne službe koji istražuje financije te organizacije. U međuvremenu sveučilište dodjeljuje Pierceu nagradu za istraživanje.

Big Brother, RTL u 21:55h
Prije tjedan dana stanari su odradili i svoje prve prave nominacije, a večeras ćemo saznati za koga će od petero nominiranih završiti reality avantura. U borbi za ostanak u Kući su Tamara Posavčić, Ivica Trušček, Marina Raguž, Violeta Terček i Romano Obilinović kojemu neće biti lako ako večeras izađe. Naime, u goste našoj Marijani Batinić u BB studio dolazi Saša Muhek, zaručnik Marine Raguž, koji će sigurno imati što reći na činjenicu da su njegova draga i splitski nogometaš u posljednje vrijeme u Kući i više nego bliski.

Vera, HTV 2 u 22:48h
Viša inspektorica Vera Stanhope istražuje tajanstvenu smrt umirovljenice Margaret Kraszewski koja je izbodena u punom vlaku usred prometne špice. Slučaj je osobito bolan za narednika Joea Ashwortha jer je njegova kći ključni svjedok u istrazi. Nakon što je Vera isključila pljačku kao motiv, istraga je vodi u pansion u oronuli gradić na obali gdje je Margaret živjela s Kate Darrow i njezinom djecom, tinejdžerima Ryanom i Chloe. Margaret je živjela u sobi na najvišem katu zgrade 35 godina. Vera i Joe otkriju da je Margaret na dan smrti otišla na policiju, ali izašla je iz postaje prije nego što je s nekim razgovarala. Kad je oružje kojim je ubijena pronađen u obližnjem zaljevu, Vera je uvjerena da je Margaret poznavala ubojicu. Istraga vodi u sigurnu kuću na rubu grada u kojoj je Margaret volontirala.

FILMOVI

Shrek 2, RTL u 20:05h
U ne toliko dalekoj zemlji avantura se nastavlja... Nakon medenog mjeseca Shrek i princeza Fiona vraćaju se kući, a tamo ih dočeka poziv na večeru kod Fioninih roditelja, Kralja i Kraljice, koji ne znaju da je i njihova kći u međuvremenu postala zeleno čudovište. Kada Vila otkrije da su Fiona i Shrek vjenčani, podsjeti Kralja na njihov dogovor prema kojem se Fiona trebala udati za njenog sina, Princa, pa sada Kralj unajmi Mačka u Čizmama, krvnika zelenih čudovišta, da ubije Shreka.

Jedini preživjeli, Nova TV u 23:15h
Priča o o četvorici Navy SEALsa na tajnom zadatku čija je misija neutralizirati al-Qaedinog operativca koji je bio bliski suradnik Osame bin Ladena. Četvorica vojnika nađe se pred moralnom dilemom kada im se približe obični pastiri no uskoro shvate da su upali u zasjedu te da ih okružuje stotinu talibana spremnih na borbu. Suočeni sa nezamislivim uvjetima, četvorica muškaraca nađu se u borbi za preživljavanje...

Svježa krv, RTL u 23:55
Kad mladi James Clayton (C. Farrell) demonstrira mogućnosti svog kompjutorskog programa, iskusni agent CIA-e, Walter Burke (A. Pacino), lovac na talente pokušava ga nagovoriti da se priključi programu obuke za vrhunske agente. Clayton ga odbije, ali kad Burke spomene njegova oca, predomisli se, očekujući da će od Burkea doznati kako mu je otac nastradao desetak godina ranije u Peruu. Mjesto obuke je takozvana Farma, a sama obuka duga je, zahtjevna i opasna.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala