Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Despicable Me 3: Što nas očekuje u nastavku omiljenog crtića?
Gru se sljedeće godine vraća u novoj avanturi, a sada su otkriveni prvi detalji

Despicable Me 3: Što nas očekuje u nastavku omiljenog crtića?

Franšiza Despicable Me već je ušla u legendu animiranog filma. Nakon što su prva dva filma (Kako je Gru ukrao mjesec i Gru na supertajnom zadatku) osvojila gledatelje svih uzrasta, ali i veliku zaradu na svjetskim kino blagajnama, prošlogodišnji spinoff Malci nadmašio je oba zaradivši više od milijardu dolara. Zahvaljujući tome uspjehu odluka o novom crtiću Despicable Me 3 bila je neupitna, a sada su konačno otkriveni i prvi detalji.

Kako donosi CinemaBlend, Steve Carell koji je svojim glasom oživio Grua u novome će filmu imati dvostruku ulogu, dok će glumac Trey Parker koji već punih osamnaest godina svoj glas posuđuje Stanu iz South Parka, utjeloviti glavnog negativca novoga nastavka Balthazara Bratta.
 
 
Kreatori su u kratkim crtama otkrili i prve detalje radnje Despicable Me 3. Tako saznajemo da će se zaplet ovoga nastavka razvijati oko bratskog suparništva, a sve zahvaljujući nenadanoj pojavi Drewa, davno izgubljenog identičnog brata blizanca našeg glavnog lika. Kao što možete i pretpostaviti, ako izuzmemo neke detalje po kojima će se raspoznavati, Gru i Drew će izgledati jednako, a Steve Carell će posuditi glas obojici.
 
Osim Drewa, tu je i negativac Balthazar Bratt koji kao što možete vidjeti izgleda kao da se teleportirao iz 1980-ih, a evo i zašto. Balthazar je dijete 80-ih koji je u to vrijeme bio velika zvijezda, a nakon što mu je kao tinejdžeru ukinut show, postao je bijesan na cijeli svijet.
 
Po dosada viđenom sigurni smo da će i ovaj nastavak, koji u kina stiže 30. lipnja 2017. godine, opravdati sva očekivanja.
S.V.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala