Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 10.4.
Provjerite što smo sve za vas izdvojili iz večerašnjeg TV programa

TV Preporuke dana - Nedjelja 10.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju 10.4.

SERIJE / EMISIJE

Hawaii Five-O, RTL 2 u 20h
Vlasnik privatne zaštitarske firme Joe White (Terry O’Quinn) pomaže McGarettu da prebaci Mitcha Langa, zaraženog ptičjom gripom, na sigurno. No tijekom transfera Lang je otet, a Five-0 tim misle da je otmica povezna s provalom u bazu državne sigurnosti.

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Peta epizoda donosi još uzbuđenja, novih talenata, uzbudljivih nastupa. Do sada su svoje mjesto u polufinalu osigurali hula-huperica Jelena Znaor, plesna skupina Tarnsform Crew te najmlađi mađioničar u Hrvatskoj, Zrno bibera. Hoće li i ove nedjelje netko od natjecatelja toliko oduševiti žiri i dobiti zlatnu ulaznicu, ostaje nam tek za vidjeti!

Celebrity Masterchef, Nova TV u 21:45h
Trinaesta epizoda donosi izazov Kutija iznenađenja, a tema kutije je rižoto pa će kandidati morati napraviti crni i bijeli rižoto. Bitan sastojak su vina pa će tako prvi gost u Celebrity MasterChefu biti Bruno Trapan, vinar, koji će govoriti o povezanosti vina i hrane te pomoći žiriju da donese odluku o najboljem rižotu.

FILMOVI

Plan za bijeg, RTL u 20h
Ray Breslin (Sylvester Stallone) vodeći je svjetski stručnjak za zatvore - za njihovu izgradnju, sigurnost i, najvažnije, bijeg iz njih. Dobro zarađuje osmišljavajući stvarne bjegove iz najsigurnijih ustanova.  No kada Ray i njegovi suradnici iz tvrtke B & C Security, Abigail (Amy Ryan), Hush (Curtis “50 Cent” Jackson) i Lester (Vincent D’Onofrio) dobiju dvostruko višu ponudu od uobičajene da bi ocijenili Grobnicu, privat­ni zatvor konstruiran prema posebno strogom protokolu, Breslin ne može odoljeti izazovu.

G.I. Jane, HTV 2 u 20:17h
Nezadovoljna brojem i položajem žena u američkoj vojsci, osobito u elitnim postrojbama specijalnih jedinica i marinaca, demokratska senatorica Lillian DeHaven (A. Bancroft) se unatoč neslaganju mornaričkog tajnika Hayesa (D. von Bargen) uspije izboriti za pokušaj uključivanja djevojaka u vojne postrojbe. Njezin izbor padne na mladu poručnicu Jordan O´Neil (D. Moore), energičnu i svojeglavu pripadnicu mornaričke obavještajne službe, koja uz protivljenje svog dečka, časnika Roycea (J. Beghe), pristane biti prva koja će proći izuzetno zahtjevnu tromjesečnu obuku u mornaričkoj bazi Catalano na Floridi.

Conan Barbarin, RTL u 22:20h
Conan (Jason Momoa) je sin Corina (Ron Perlman), poglavice barbarskog plemena. Jednog dana pleme napadne ratni huškač Khalar Zym (Stephen Lang) koji želi skupiti djeliće maske Acherona, čije su komade čarobnjaci razdijelili barbarskim plemenima kako ne bi pali u pogrešne ruke. Tkogod posjeduje masku, mogao bi ovladati svijetom, pa se Khalar nada da bi mu maska dala moći da oživi svoju mrtvu ženu Malivu. Khalar u Conanovom selu pronalazi djelić maske, pobije i zapali cijelo selo, ubije Conanova oca, a Conan igrom slučaja preživi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala