Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jonah Hill i Miles Telles su War Dogs
Stigao je prvi napeti i urnebesni trialer za film "War Dogs" koji režira Todd Phillips, redatelj sva tri "Mamurluka"

Jonah Hill i Miles Telles su "War Dogs"

Tijekom svoje karijere Jonah Hill je većinom pripadao u komedije, iako je sa ulogama u filmovima Moneyball i Vuk s Wall Streeta, koje su mu donijele nominaciju za Oskara za najboljeg sporednog glumca, dokazao kako se dobro snalazi i u dramatičnijim ulogama. U najnovijem traileru za film War Dogs imamo prilike vidjeti obje njegove strane jer se ona ozbiljnija miješa sa sarkastičnim humorom po kojem je poznat.

Jonah Hill nije jedini član War Dogsa koji je dokazao kako se dobro snalazi i u komediji i u drami. Njegov kolega je Miles Teller, koji je priznanja dobio za ulogu glazbenog čuda dovedenog do opasnih granica u nezavisnoj drami Whiplash no također se okušao i u komedijama kao što su Onaj osjećaj kada i Potpuno punoljetan.

Pod redateljskom palicom Todda Phillipsa, koji je režirao sva tri filma Mamurluk serijala, War Dogs se temelji na istinitoj priči. Trailer nam otkriva kako se u filmu nalazi još jedan ključni čovjek iz Mamurluka - Bradley Cooper.

Radnja prati dva dvadesetgodišnjaka iz Miamija (Hill i Teller), koji tijekom rata u Iraku iskoriste rupu u zakonu koja dozvoli malim tvrtkama da se natječu za velike ugovore s vojskom. Prvo počnu sa malim, ali s vremenom počnu opasno dobro zarađivati. S obzirom da nisu potpuno svjesni u kakav su se svijet upleli, naši se junaci nađu u nezavidnim situacijama.

Kako će se priča rasplesti saznat ćemo nakon 19. kolovoza kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala