Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Margot Robbie spremna je navući klizaljke
Australska glumica utjelovit će klizačicu Tonyu Harding, koju je suparništvo s Nancy Kerrigan koštalo karijere

Margot Robbie spremna je navući klizaljke

Zvijezda filma Vuk s Wall Streeta Margot Robbie spremna je navući klizaljke za ulogu osramoćene američke klizačice Tonye Harding u drami o incidentu u kojem je Nancy Kerrigan, suparnica Tonye Harding, napadnuta na natjecanju prije Zimskih olimpijskih igara 1994. godine.

I, Tonya radit će se prema scenariju Stevena Rogersa (P.S. Volim te, Kate i Leopold), koji je proveo opsežne razgovore sa Harding i njenim bivšim mužem Jeffom Gilloolyjem. Robbie će osim glavne uloge, producirati film te je u potrazi za redateljem.

Harding je odrasla u siromaštvu u Portlandu, a bila je prva Amerikanka koja je uspjela izvesti trostruki axel na velikom natjecanju. Osvojila je prvo mjesto na američkom natjecanju 1991., a iste je godine bila druga na svjetskoj razini. Kontroverze su se pojavile kada je Gillooly uhićen jer je unajmio ljude da napadnu Kerrigan na natjecanju prije Olimpijskih igara 1994.

Kerrigan se uspjela oporaviti prije Olimpijskih igara gdje je na kraju osvojila drugo mjesto, a Harding je bila tek osma. Nakon što je priznala da je znala za napad na Kerrigan Harding je dobila doživotnu zabranu sudjelovanja u profesionalnom klizanju te joj je oduzeto zlato koje je osvojila 1994. u SAD-u. Kasnije je objavila video snimku seksa sa bivšim mužem Gilloolyjem te se natjecala u boksu.

Australska glumica Margot Robbie na uzlaznoj je putanji od uloge u filmu Vuk s Wall Streeta. Ove je godine očekujemo u dvije velike uloge: prva je ona Jane u filmu Legenda o Tarzanu koji izlazi u srpnju, a mjesec dana kasnije stiže Suicide Sqaud gdje je utjelovila vrckavu Harley Quinn.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala