Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fox najavljuje premijeru nove serije Roberta Kirkmana Outcast
Premijera napete priče o mladom čovjeku koji je opsjednut demonima stiže u lipnju

Fox najavljuje premijeru nove serije Roberta Kirkmana "Outcast"

FOX najavljuje veliku globalnu premijeru serije Outcast u lipnju 2016. godine, istovremeno u 125 zemalja svijeta, izvan SAD-a. Tvorac serije je Robert Kirkman, a razvoj i produkciju potpisuje FOX International Studios. Serijal od deset epizoda, snimljen je prema istoimenom stripu legendarnog Roberta Kirkmana i crtača Paula Azaceta. Kirkman je ujedno i izvršni producent serije koja je nastala u suradnji sa velikim imenima poput: Chrisa Blacka, Davida Alperta (Živi mrtvaci), Sharon Tal Yguado i Sue Naegle.

Sudjelovati u nastajanju stripa i serije 'Outcast' bilo je nevjerojatno iskustvo, zahvaljujući našim partnerima u FOX-u", rekao je Kirkman. „Nestvarno je da će 'Outcast' biti premijerno prikazan na isti datum kao i 'Živi mrtvaci' prije šest godina. Nadam se da će fanovi uživati u svijetu 'Outcasta', a nadamo se da će ga se i malo bojati“, dodao je. 

U glavnoj ulozi Patrick Fugit (Nestala), igra lik Kylea Barnesa – mladog čovjeka iz West Viginie koji je opsjednut demonima od najranijeg djetinjstva. Kako bi zaštitio bližnje i pokušao razumjeti razloge svoje opsjednutosti - odlazi u izolaciju. Uz Kylea se u seriji pojavljuje Philip Glenister (Život na Marsu), koji glumi velečasnog Andersona, evangelista iz Zapadne Virginije. On vjeruje da je vojnik u svetome Božjem ratu protiv zlih sila u svijetu i učinit će sve kako bi pomogao Kyleu da se vrati na pravi put. Međutim, Andersona sustižu grijesi iz prošlosti, prikazujući ga kao čovjeka koji se i sam bori protiv vlastitih demona. Izgubljenom Kyleu, utjehu će barem nakratko pružiti Joshua Austin (Gabriel Bateman Stalker), osmogodišnjak koji je također opsjednut. Njihov zajednički  put pronalaska odgovora i vraćanja normalnog života koji su izgubili, promijenit će njihovu sudbinu – a i sudbinu cijelog svijeta – zauvijek.

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson i Gabriel Bateman kao Joshua Austin. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala