Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Određen datum premijere Preachera
AMC-jeva nadnaravna serija na male ekrane stiže nakon finala sredine sezone serije "Fear the Walking Dead"

Određen datum premijere "Preachera"

AMC-jeva nadnaravna serija Preacher, koja se temelji na istoimenom stripovskom serijalu iz 1990-ih, napokon je dobila datum premijere. Prva od deset epizoda iz prve sezone sa prikazivanjem će krenuti nakon finala sredine sezone serije Fear the Walking Dead 22. svibnja.

Serija prati Dominica Coopera u ulozi Jesseja Custera, rehabilitiranog kriminalca koji sada preživljava kao propovjednik u malenom, prašnjavom gradu u zapadnom Teksasu, u kojem je odrastao. Neprimjeren za posao moralnog vođe, ubija se u alkoholu, pokušavajući utopiti svoju sklonost nasilju dok istovremeno daje dosta loše savjete pripadnicima svoje crkve.

Sve se to počne mijenjati kada se pojavi njegova bivša djevojka Tulip (Ruth Negga) i irski vampir imena Cassidy (Joe Gilgun). Njihov dolazak se poklopi sa božanskom intervencijom u kojoj neodređeno biće nevjerojatne duhovne moći prijeđe cijeli svijet u potrazi za dostojnim vjerskim i snažnim domaćinom u kojem bi mogao obitavati. Nakon što nehotice ubije nekoliko vjerskih vođa diljem svijeta napokon se nastani u Jesseju. I tu počinje zabava.

Sinoć su posjetitelji SXSW Festivala u Teksasu dobili priliku pogledati pilot epizodu serije Preacher i reakcije su izrazito pozitivne. Pilot epizoda svidjela se jednako ljudima koji su upoznati sa stripovskim predloškom Gartha Ennisa i Stevea Dillona, kao i onima koji nisu čitali strip. Nama ostaje pričekati kraj svibnja da vidimo što su smislili Seth Rogen i Evan Goldberg, redatelji i scenaristi ovog projekta.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala