Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje Supertalent!
Večeras započinje zabava i uzbuđenje uz ples na svili, sportske akrobacije, 'Babe bez kočnica' i hrvatsku "Jessie J"

Počinje Supertalent!

Foto: NovaTV

Nova sezona Supertalenta započinje večeras na Novoj TV!  Prvu epizodu showa u kojem nisu bitne ni godine ni stas, nego samo izvanredan talent pogledajte večeras u 20 sati na Novoj TV. Novi talentirani natjecatelji unijet će u domove gledatelja mnoštvo zabave, uzbuđenja i smijeha. Žiriju će se predstaviti sportaši, pjevači i mnoge izvedbe koje će ih ostaviti bez daha. 

Točku koja je prepala Danijelu izvele su djevojčice na svili. Grupa Traumatic arts, koja broji sedam djevojčica starih 9 i 10 godina, u zraku čini nevjerojatne akrobacije, a oduševit će žiri svojim gracioznim pokretima.
 
 
Adrenalinski nabijen nastup street workout osigurat će dvojica braće Matej i Danijel Šverc koji nastupaju pod imenom Street Brothers. Na Supertalent su se prijavili jer žele promovirati sportski način života, zdravu prehranu i pokazati da granice ne postoje. 
 
Prava senzacija definitivno će biti nastup Baba bez kočnica, sedam veselih umirovljenica koje ističu kako zajedno imaju 528 godina, a na Supertalent su se prijavile da pokažu kako život ne prestaje u mirovini.
 
Pripremite se i za nastup šesnaestogodišnje Bete Sudar u kojoj je Martina prepoznala popularnu pjevačicu Jessie J. „Nevjerojatna ljepota glasa, sigurnost, stabilnost! Mislim da smo našli nekoga koga bi trebali čuvati u ovom showu!“ oduševljeno će komentirati Mislav. 
 
 
Jedan nastup ostavit će žiri bez teksta te im neće preostati ništa drugo već poslati ga u polufinale stiskom na zlatnu gljivu. O kome se i o čemu točno radi te tko će dobiti prvu Zlatnu ulaznicu, doznat ćemo ove nedjelje.
Ne propustite uzbudljivu prvu epizodu Supertalenta u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!
 
NovaTV
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala