Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 11.3.
Večeras pratite posljednje zvjezdice koje se predstavljaju žiriju, zabavne serije ili napete filmove

TV Preporuke dana - Petak 11.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 11.3.

EMISIJE / SERIJE

Zvjezdice, RTL u 20:10h
Zadnjih 10 zvjezdica večeras se predstavlja žiriju. Sjajni mladi pjevači koji će se večeras popeti na pozornicu su Borna Kurolt, Lucija Jagar, Barbara Krnić, Laura Bosner, Josip Mandarić, Lana Mandarić, Lana Križanac, Karla Forjan, Zoran Jelavić, Lana Stanković-Vrček. Bodrite ih od 20 sati na RTL-u!

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Dilara želi izbaciti Gulseren iz kuće, no Hazal to ne dopušta – govori kako joj je potrebna potpora obje majke i ne želi dopustiti da Gulseren napusti vilu. Džihan nastoji smiriti situaciju u vili, ali polako počinje gubiti kontrolu. Nije ni svjestan svoga novog neprijatelja Haruna. Džihan mir pronalazi samo uz Gulseren. I dok joj govori kako je zbog ljubavi prema njoj spreman na sve nevolje, i ne sumnja da taj prizor promatra netko treći. Naime, Ozan je stao na Dilarinu stranu i zbog toga se sve više sukobljava sa Džihanom. Džihan pokuša Dilari ponovno objasniti da je njihov brak završio puno prije nego što su u njihove živote došle Gulseren i Hazal. U međuvremenu, postaje jasno tko uistinu stoji iza podmetnute bombe u Džihanovu autu.

Pohlepa, HTV 2 u 23:32h
Peter počinje shvaćati da mu je brat prije samoubojstva bio umiješan u strašne događaje, a netko pokušava upozoriti Petera na to što se stvarno dogodilo. Peter vjeruje da je još nekoliko ljudi u istoj bezizlaznoj situaciji kao njegov brat, no previše se boje da bi to ikome priznali. On i dnevni list Aftenavisen sumnjaju da se radi o uroti u kojoj konce vuku moćnici iz vrha svijeta financija, politike i medija. Da bi saznao odgovore, Peter mora pronaći tajnovitoga zviždača i rasvijetliti događaje otprije 25 godina.

FILMOVI

Joe Kidd, HTV 1 u 20:06h
Clint Eastwood bio je već veteran mnogih vesterna kad se upustio u rad na ovom, i hvaljenom i kritiziranom filmu, zapravo stereotipnom vesternu s uobičajenim kombinacijama svađe oko zemlje i vlasništva. Radnja se zbiva na prijelazu stoljeća u malom mjestu u New Mexicu, kad su meksičke farmere ugrožavali i proganjali američki stočari, pri čemu pravosuđe nije činilo gotovo ništa da im pomogne u zaštiti njihovih prava.

Nemoguća misija: Protokol duh, RTL u 22:10h
Teroristička bomba uništila je Kremalj i glavni osumnjičeni je nitko drugi nego Ethan Hunt, agent IMF-a. Ruska vlada ovaj čin shvaća kao objavu rata zbog čega se vlada SAD-a odriče IMF-a i svih agenata. Ipak, Ethan i njegov četveročlani tim dobiti će priliku da očiste ime agencije i otkriju tko zaista stoji iza zastrašujućeg terorističkog napada.

Crno ili bijelo, Nova TV u 22:15h
Predvođen zvjezdanom glumačkom ekipom i nastao prema istinitim događajima, film pruža pogled na dva naizgled različita svijeta u kojima ništa nije tako jednostavno da bi bilo samo crno ili bijelo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala