Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Naručene još 3 sezone serije Orange Is the New Black
Gledat ćemo najmanje 7 sezona najpopularnije Netflixove serije "Orange Is the New Black"

Naručene još 3 sezone serije "Orange Is the New Black"

 Najgledaniju seriju iz originalne Netflixove produkcije gledat ćemo barem još 3 godine. Na valu pobjeda ovogodišnjih televizijskih nagrada Orange Is the New Black je dobila narudžbu za još 3 sezone. 

Uz četvrtu sezonu, koja će se emitirati ove godine, Orange Is the New Black (OITNB) tako ima zagarantiranih 7 sezona. 

Dobra je vijest iz Netflixa stigla jučer nakon izvanrednog tjedna u kojem je serija na SAG nagradama odnijela pobjedu u glavnoj kategoriji za najbolji glumački ansambl u televizijskoj komediji. Uz to je i Uzo Aduba pobijedila u konkurenciji za najbolju glumicu u televizijskoj komediji. Obje nagrade Orange Is the New Black je osvojila drugu godinu za redom. 

Jenji Kohan, kreator i showrunner serije, ostat će na čelu serije u svim narednim sezonama. U svojoj izjavi za medije Kohan nije skrivao oduševljenje ovom velikom narudžbom. 

Uz pohvale na račun čitave ekipe serije Jenji Kohan je rekao: "Još tri godine! Nije baš kao politički mandat, ali je svejedno dovoljno vremena da napravimo zanimljive stvari."

Četvrta sezona OITNB-a ove godine će biti dostupna na Netflixu 17. lipnja. 

Zanimljivu i veliku skupinu ženskih zatvorenica i u novoj sezoni glumit će Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Selenis Leyva, Samira Wiley, Taryn Manning, Yael Stone, Jackie Cruz, Lea DeLaria, Adrienne C. Moore i Elizabeth Rodriguez, uz nezamjenjive zatvorske službenike koje glume Michael Harney i Nick Sandow.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala