Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 29.1.
Ako ne pratite rukomet provjerite koje smo serije i filmove izdvojili iz večerašnjeg programa

TV Preporuke dana - Petak 29.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 29.1.

SERIJE / SPORT

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Džansu sazna da je Ozkan tražio novac Dilaru i Džihana kako se ne bi morao brinuti o njoj ili Hazal. Odlazi k njemu i suočava se s njim. Ozkan otkrije Džihanu da su mu Dilara i Džihanov otac Rahmi pomogli izaći iz zatvora u Njemačkoj. Jedino što sad želi jest osvetiti se Dilari i Džihanu, koji je shvatio da ga je obitelj izdala te iznova odluči rastati se od Dilare. Ozan doživi nesreću u svojem novom automobilu koji mu je za rođendan poklonio otac, no izađe iz nesreće neozlijeđen. U međuvremenu, dvojica mladića na ulici napadnu Džansu i Gulseren, koja jednome od njih razbije bocu na glavi i ozlijedi ga. Mladići je oduče tužiti zbog toga, pa svi završe u policijskoj postaji.

EP u rukometu: Španjolska - Hrvatska, RTL u 20:55h
Nakon senzacionalnog trijumfa, pobjede kakva se ne pamti, Kauboji su se našli u polufinalu 12. Europskog prvenstva. Podsjetimo, zlato s europskih okupljanja je jedino najviše odličje koje nedostaje hrvatskoj reprezentaciji, a ovo je prilika da odemo do samog vrha. No prije toga moramo svladati Španjolsku, što će sigurno biti težak zadatak. Ali nakon prikazanih igara Španjolaca i naših igrača na ovom prvenstvu, s pravom se možemo nadati finalu.

Inspektor George Gently, HTV 2 u 21:51h
Ovaj nastavak daje uvid u bolne posljedice koje pritisci na rudarsku industriju u Northumberlandu imaju za usko povezanu zajednicu. Sumnjiva smrt u rudniku u Burnsendu Gentlyja i Bacchusa navodi da istraže napetosti i odnose u zajednici koju je načela politika. Tako otkrivaju ogorčenje koje traje još od Drugog svjetskog rata.

FILMOVI

Wimbledon, HTV 1 u 20:05h
Lizzie Bradbury (Kirsten Dunst) je teniska zvijezda u usponu koja živi samo za pobjedu. Ali kad se zaljubi u tenisača na zalasku karijere Petera Colta (Paul Bettany) usred glamuroznog Wimbledona, Lizzie ce otkriti da nije stvar u pobjedi ili porazu, već u tome kako igraš igru... ljubavi. Inteligentna romantična komedija o ostvarenju snova i ljubavnim rizicima, Wimbledon je superzabavna priča o ljubavi preko mreže.

Iskupljenje, Nova TV u 22h
Iskupljenje je priča o bivšem specijalcu Joeyu Jonesu (Jason Statham), koji se našao na ulici bježeći od progona vojnog suda i uspinje se na ljestvici kineskog podzemlja u Sohou. Međutim, nije zaboravio ni svoje stare prijatelje s ulice.

U svakom slučaju, Laurence, HTV 3 u 22:21h
Smogavši hrabrosti, Laurence se pojavi na fakultetu našminkan i u ženskoj odjeći no ne prođe puno vremena i dobije otkaz. Fred, koja pokušava i očekuje da će pronaći novi način života sa svojim partnerom, lomi se i priznaje da ne može prihvatiti Laurenceovo lutanje. Veza zapada u duboku krizu, a Laurence u potragu za samim sobom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala