Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Potraga za istinom počinje!
Premijera novih epizoda kultne serije "Dosjei X" čeka nas na FOX-u u utorak 26. siječnja u večernjem terminu

Potraga za istinom počinje!

Prema mnogim kritičarima, najbolja serija ikada snimljena u fantastičnom žanru Dosjei X, vraća se u televizijski svijet nakon 13 godina pauze kao mini serija od šest nastavaka. Svijet je uzbuđen zbog povratka serije koja je osvojila 16 nagrada Emmy i pet Zlatnih globusa, a obožavatelji su odahnuli nakon informacije da će i u novoj sezoni glavne uloge tumačiti David Duchovny i Gillian Anderson.

No Mulderu i Scully u pomoć stižu dva nova mlada agenta koji će predstavljati novu generaciju FBI agenata u rješavanju paranormalnih misterija; agent Miller, kojeg će glumiti Robbie Amell (Flash) i agentica Einstein, čiji će lik igrati glumica, producentica i operna pjevačica Lauren Ambrose (Dva metra pod zemljom).

S velikom radošću reakcije fanova očekuju glumci i tvorac serije Chris Carter koji je izjavio: "Gledam na ovo kao 13-godišnju pauzu za reklame. Dobra vijest je da je svijet postao još čudniji, što znači da je ovo pravo vrijeme da ispričamo ovih šest priča."

Originalna serija prikazivala se od 1993. do 2002. godine, a kao jedna od najpoznatijih serija svog doba, doprinijela je nepovjerenju javnosti u američku vladu i velike institucije, razvijala različite teorije zavjere i promovirala duhovnost, a sve kroz pokušaj otkrivanja postojanja vanzemaljskog života na Zemlji.

Potraga za istinom napokon se nastavlja. Globalna televizijska premijera očekuje se na FOX-u sutra, 26. siječnja od 22h, kada će se prikazati prve dvije epizode mini serije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 1
    Pisatel pisatel @ 27.1.2016. 14:29

    Pogledao sam prvih par epizoda i nekako mi ne sjedaju, sve je nekako usiljeno i puno toga je nabacano odmah na početku bez razvijanja misterija i napetosti, rupa u scenariju ima puno (više nego što je prije bilo) iako su priča i žanr takvi ima puno nelogičnosti u stvarima koje i nemaju veze sa eto SF tematikom unutar same serije.

    Nije da su originalni Dosjei X plijenili baš kohezijom i očekivali su određenu dozu prepuštanja i bez obzira na nadrealizam ovdje to djeluje sve isforsirano kao da se brzinom htjelo pokriti nedostatke.

    Neke originalne epizode su bile iskarikirane, no bilo je i dosta kvalitetnih, sad mi djeluje da se iskorištava brand koliko je to moguće, no još je rano za reći, trebalo bi vidjeti kako će dalje to teći...

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala