Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još ćemo neko vrijeme čekati Sherlocka
Nakon novogodišnjeg specijala svi su se nekako ponadali da bi četvrta sezona mogla stići uskoro, ali ipak ništa od toga

Još ćemo neko vrijeme čekati Sherlocka

Jedna od neosporno najboljih televizijskih serija današnjice svakako je Sherlock. Serija je fantastična jer Benedict Cumberbatch i Martin Freeman na izvrstan način utjelovljuju Sherlocka i Watsona u modernoj verziji priča koje je osmislio Arthur Conan Doyle. No ono što živcira u cijeloj toj priči jest što serija ne izlazi baš redovito.

Otkako se serija prvi put pojavila na malim ekranima 2010. godine emitirane su samo tri sezone sa tri epizode i jedan novogodišnji specijal što u zbroju daje samo deset epizoda. I kako se čini na nove ćemo tri epizode morati pričekati još neko vrijeme.

Paula Kerger, predsjednica američkog PBS-a na kojem se prikazuju BBC-jeve serije, otkrila je kako nas četvrta sezona čeka tek negdje tijekom 2017. godine: "Kao što znate, Benedict Cumberbatch je postao dosta popularan otkako smo počeli raditi s njim, ali bi silno želio nastaviti sa Sherlockom. No kao što znate, svaka je epizoda producirana skoro kao film tako da se nadamo da ćemo uspjeti sljedeću napraviti za nekih godinu dana."

Obožavatelji serije već su navikli na dugo čekanje, ali smo se svi nekako nadali da će nova sezona stići barem ove godine, posebno nakon novogodišnjeg specijala koji je objavljen za Novu godinu, a i najavljeno je kako bi sa produkcijom trebali krenuti u proljeće tako da se činilo da bi nas mogli počastiti novom epizodom prije kraja 2016.

Međutim, čini se kako ništa od toga. Preostaje nam čekati 2017.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    marlonbrando marlonbrando @ 20.1.2016. 19:39

    Pa ovi nisu normalni. Ne valja ni američki pristup gdje naprave 500 epizoda i sve dovedu do točke gadljivosti, a ne valja ni ovaj BBC koji najbolju seriju na svijetu snima svako par godina...

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala