Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 16.1.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo posljednju emisiju "Ja to mogu", rukometnu utakmicu između Danske i Rusije, seriju "Kućanice" i tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Subota 16.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu 16.1.

SERIJE / EMISIJE / SPORT

Ja to mogu, HTV 1 u 20:04h
Večerašnjim četirima točkama završava jedinstveni i originalni tjedni format Ja to mogu, koji spaja poznate osobe i show otkrivanja talenata.
Proteklih sedam dana vještinu vožnje skateboarda uvježbavali su Ivan Vukušić i Tamara Loos, a da to budu baš oni, odlučila je Barbara Kolar. Iluzionistički trik bocama na kraju prošle emisije izveo je iluzionist Luka Vidović. Marko Tolja se za taj izazov odlučio odmah, a za partnericu u izvedbi izabrao je Jelenu Glišić. Davor Bilman i Slavko Sobin pokazat će nam kako im idu vratolomije na biciklu BMX, koje inače izvodi Leon Vignjević. Posljednju točku izvodi samo Ana Majhenić, budući da Lana Jurčević, zbog ozljede, ne smije nastupiti. Ana će izvesti točku na trapezu. Uvježbavala ju je s Vladimirom Ježićem, koji je već bio mentor u talijanskoj inačici showa Ja to mogu.

EP u rukometu: Danska - Rusija, RTL u 20:15h
Zanimljiv susret očekuje nas u skupini D u Gdańsku, u ogledu favorita za osvajanje prvenstva, Danske i ambiciozne Rusije. Iako će Danska biti bez Renea Tofta Hansena, zbog ozbiljne ozljede koljena koja mu čak može ugroziti nastup na ljetnim Olimpijskim igrama 2016. u Riju, momčad ima zamjene koje mogu nadomjestiti njegov izostanak u obrani. U danskoj reprezentaciji i dalje je ključni igrač Mikkel Hansen, koji svojoj momčadi sigurno daje osjetnu prednost na terenu. S druge strane je Rusija, koja na čelu s novim izbornikom Dmitryem Torgovanovim djeluje drugačije te postiže dobre rezultate, što dokazuju osvojena prva mjesta na nedavno odigranim turnirima u Rigi i Moskvi.

Kućanice, RTL 2 u 23:40h
Stanovnici Wisteria Lanea zapanjeni su otkrićem da je Paul Young izašao iz zatvora i vratio se u susjedstvo s naizgled mračnim motivima. Paul živi u Susaninom iznajmljenjenom domu, a ona, Mike i MJ žive u stanu s ograničenim novčanim sredstvima. Međutim, Susan uvidi tračak nade u povratak prijašnjem životu kada joj vlasnica stana Maxine (Lainie Kazan) ponudi neobičan posao. Lynettina bogata i uspješna prijateljica s koledža, Renee (Vanessa Williams), iznenada posjeti obitelj Scavo, a nedavno razvedena Bree nađe se u iskušenju kada upozna Keitha (Brian Austin Green), zgodnog, mladog majstora koji joj pomaže urediti kuću.

FILMOVI

Posljednja šansa, Doma TV u 20h
“Last Chance, Harvey” ljubavna je priča za odrasle, film „s dušom“, koji tako točno pogađa najbolnija ljudska stanja i situacije da se većim dijelom gleda s mučninom u želucu, mučninom prepoznavanja situacija i poistovjećivanja s mukama junaka, ali je istodobno impregniran neobičnom toplinom i, na kraju, životnom energijom i nadom; film koji govori o starenju, ljubavi, obitelji, svođenju životnih računa i o najbitnijemu - potrebi za blizinom i toplinom drugog ljudskog bića.

Daleki rođaci, HTV 1 u 21:41h
Ova komedija o putovanju kroz vrijeme prati ludog srednjovjekovnog viteza i njegovog vjernog sluge koji se odjednom nađu u današnjem vremenu. Na svom povratku započinju napad svim snagama na svoj "stari dvorac", danas luksuzni hotel.

Razbijač, RTL u 22:30h
Kada se bivši pripadnik specijalnih snaga američke vojske vrati u svoj rodni gradić u ruralnom okrugu države Washington, nadajući se ostvarenju dječačkog sna o radu u mjesnoj tvornici za preradu drva, otkriva kako se mnogo toga promijenilo te je nekoć miran grad pun droge, nasilja i osjećaja nesigurnosti. Mnogi stanovnici takvu situaciju pripisuju utjecaju sumnjivoga kasina, u kojem njegova bivša djevojka radi kao plesačica. Spreman vratiti mir u svoj grad, naoružan pravednošću u srcu, Chris Vaughn (The Rock) kreće u obračun s onima koji to zaslužuju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala