Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 1.1.
Prva večer nove godine kao stvorena je za odmaranje uz filmove, a mi smo za vas izdvojili pet filmova iz večerašnjeg programa

TV Preporuke dana - Petak 1.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak 01.01.

SERIJE

CSI Miami, RTL 2 u 20:10h
Nakon što je mučen, profesor lokalnog sveučilišta pronađen je obješen o drvo. Podučavao je o zlu ljudskog roda i nasilju kroz stoljeća, a zlostavljan je najmanje četiri sata prije nego što je ubijen. Proučavajući dokumente i profesorove neobične metode rada, CSI tim dođe do zaključka da je možda jedan od učenika predoslovno shvatio čemu ih je učitelj želio podučiti. U međuvremenu, Delko istražuje smrt osobe pronađene u prtljažniku napuštenog auta.

Osumnjičeni, Doma TV u 20:45h
Dok Carterica igra opasnu igru upuštajući se u psihološki rat s FBI-em kako bi pomogla Reeseu da izbjegne agenta Donnellyja, Reese se susreće sa starim i novim neprijateljima. U međuvremenu, detektiv Fusco prisiljen je raditi sam kako bi spasio ekipu od najnovijeg osumnjičenoga: supermodela KAROLINE KURKOVE (koja glumi samu sebe). Je li Reese postao najnoviji osumnjičeni? Reesea otima stara znanica koja stoji iza čina kibernetičkoga terorizma golemih razmjera. Ekipa mu mora spasiti život prije nego što bude prekasno.

FILMOVI

Ja, robot, RTL u 20h
Chicago, 2035. godine. Svijet je stvorio dobro razgranat sistem robota koji su programirani da, poput osobnih čuvara, pomažu i štite ljude. Ali, detektiv Del Spooner (W. Smith) nije siguran u stopostotnu sigurnost strojeva, osobito kada se pročuje vijest da je ugledni znanstvenik s područja robotike, dr. Alfred Lanning (J. Cromwell), ubijen pod nerazjašnjenim okolnostima. Spooner odmah pomisli, iako bez konkretnog dokaza, da su za to upravo krivi roboti, što se čini nemoguće, jer su programirani da ne mogu učiniti nikakvo zlo. Međutim, kada bi to ipak mogli, to bi imalo strašne, možda i pogubne posljedice za čovječanstvo.

El Dorado, HTV 3 u 20:04h
Kad mu utjecajni Bart Jason (E. Asner), jedan od najbogatijih uzgajivača stoke u kraju, predloži angažman u protjerivanju obitelji rančera Kevina MacDonalda (R. G. Armstrong), plaćeni revolveraš Cole Thornton (J. Wayne) ga odbije. Cole je grub no odlučan čovjek koji se drži svojih načela i vlastitog kodeksa časti. On je i najbolji prijatelj J. P. Harraha (R. Mitchum), šerifa u obližnjem El Doradu, s kojim dijeli i naklonost prema zajedničkoj djevojci, privlačnoj vlasnici gradskog saluna Maudie (C. Holt). Vraćajući se s Jasonova posjeda, Cole u samoobrani ubije mladog Lukea MacDonalda (J. Crawford), Kevinova sina koji ga je napao vjerujući da time štiti obitelj.

Legende u Vegasu, HTV 1 u 20:06h
Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman i Kevin Kline glume dugogodišnje prijatelje koji odluče prestati se ponašati u skladu sa svojim godinama i ponovno proživjeti svoje slavne dane kad zakleti neženja iz njihovog društva zaprosi svoju djevojku (koja je dvaput mlađa od njega). Njihovo odredište? Las Vegas.

Ledeni ubojica, Nova TV u 20:15h
Arthur Bishop (Jason Statham) je stroj – elitni ubojica strogog reda, s jedinstvenim talentom za čisto uklanjanje meta. Taj posao zahtjeva profesionalno savršenstvo i potpunu nevezanost, a Bishop je u tome najbolji. Međutim, kada ubiju njegovog mentora i bliskog prijatelja Harryja (Donald Sutherland), Bishop je itekako vezan. Sam si nameće sljedeći zadatak- odgovorne za to ubojstvo želi vidjeti mrtve.

Step up 2, HTV 2 u 22:10h
Nastavak plesnog hita prati buntovnu uličnu plesačicu Andie koja se pokušava uklopiti u elitnu umjetničku školu Maryland, ali i zadržati svoj način života. Zato se udružuje s najboljim plesačem škole kako bi sudjelovali na uličnom plesnom turniru u Baltimoreu nazvanom The Streets.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala