Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 26.12.
Današnju prazničnu večer provedite uz izvrsne filmove, zabvne emisije ili prijenos koncerta "Božić u Ciboni"

TV Preporuke dana - Subota 26.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 26.12.

SERIJE / EMISIJE

Božić u Ciboni, HTV 2 u 20h
Radost u tradiciji veličanstvenog koncerta na Štefanje okuplja nas u Domovini i izvan nje. Hrvatska radiotelevizija, Grad Zagreb i Cibona u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom daruju božićne pjesme u izvedbi cijenjenih glazbenih umjetnika, te impresivnog zbora s više od 1000 članova u organizaciji Zajednice folklornog amaterizma Zagreba, kojem će se pridružiti i KUD-ovi: "Šokadija", " Šumeće", "Posavac", "Kaniža" i "Seljačka sloga", crkveni i dječji zborovi te Božićni orkestar pod ravnanjem Zdravka Šljivca. U izravnom prijenosu iz KD Dražena Petrovića u Zagrebu u programu će sudjelovati: Mješoviti zbor sv. Barbare "Panis angelicus", Nadbiskupijski zbor mladih, klape: Bistrica iz Marije Bistrice i Luka iz Ploča, Ladarice i Samoborke, obitelj Kovačić, Ana Rucner, Ana Fortuna, Marija Kuhar Šoša, Marija Husar Rimac, Meri Andraković, Mia Negovetić, Leon Košavić, Miroslav Škoro, Mirko Švenda, Dražen Kurilovčan, Mate Bulić, Neno Belan, Bruno Krajcar, Vladimir Kočiš Zec, Šima Jovanovac te Plesni studio Ivone Pekov.

Ja to mogu, HTV 1 u 20:09h
Natjecatelji su božićne blagdane proveli u pripremama za novu emisiju. Lana Jurčević i Slavko Sobin posvetili su se opernom pjevanju, Tamara Loos i Marko Tolja sviranju na bocama, Davor Bilman i Ivan Vukušić argentinskom tangu, a Ana Majhenić i Jelena Glišić hodu po žici.

Mentalist, RTL 2 u 20:10h
Tri mjeseca nakon što je kročio na tlo SAD-a, Jane je i dalje u pritvoru, odbijajući baviti se istragama dok Lisbon ne dobije posao u FBI-ju kako bi opet radili zajedno. Lisbon nevoljko pristane pomoći u slučaju nestanka računalnog programera. Jane za tren uspije pobjeći FBI čuvarima, no pronalazi ga mladi FBI analitičar Jason Wylie (Joe Adler) te se Jane vraća slučaju.

FILMOVI

Gospodar prstenova: Povratak kralja, Doma TV u 19:55h
Sauronove sile su opkolile Minas Tirith, glavni grad Gondora, u želji da eliminiraju cijelu ljudsku rasu. Nekadašnje veliko i snažno kraljevstvo dugo nije toliko trebalo svog kralja i vođu kako bi pobijedilo sile tame. Sudbina Sredozemlja je položena u Aragornove (Viggo Mortensen) ruke. Može li on ispuniti svoju sudbinu i postati vođa koji je prijeko potreban svom narodu? Frodo (Elijah Wood) je također na kušnji. Što se više približava konačnoj destinaciji, postaje sve slabiji na iskušenja koja mu priređuje Prsten pa se sve više oslanja na prijatelja Samwisea Gamgeea (Sean Astin). Gollum i Prsten testirat će Frodovu humanost i namjeru da zauvijek uništi Prsten.

Hobit: Neočekivano putovanje, RTL u 20h
Mladi Bilbo Baggins uz pomoć čarobnjaka Gandalfa Sivog i čak trinaestorice neustrašivih patuljaka mora pronaći izgubljeno kraljevstvo Erebor, nad čijim zidinama bdije zastrašujući zmaj Smaug. Na svom putu susrest će se sa goblinima, trolovima, vilenjacima, a Bilbo Baggins će upoznati stvorenje koje će mu zauvijek promijeniti život – Golluma.

Naoružani propovjednik, HTV 1 u 21:54h
Kada bivši član bajkerske bande, Sam Childers, donese životnu odluku da ode u Istočnu Afriku i pomogne u obnovi kuća uništenih u građanskome ratu, zgroze ga neizrecivi užasi s kojima je suočeno ranjivo stanovništvo regije, posebice djeca. Zanemarivši upozorenja iskusnijih humanitarnih djelatnika, Sam udara temelje novog sirotišta gdje je najpotrebnije, usred teritorija koji kontrolira brutalna Božja vojska otpora, odmetnička paravojna organizacija koja prisiljava mlade da postanu vojnici prije negoli uopće uđu u pubertet.

Salt, Nova TV u 22:10h
Evelyn Salt (Angelina Jolie) je agentica CIA-e, koja se prisegom obvezala na dužnost i čast domovini. Nakon što je optužena da je ruski agent spavač, Salt se daje u bijeg kako bi očistila ljagu sa svog imena i napokon dokazala svoju odanost. Koristeći sve svoje vještine i godine iskustva koje je stekla kao tajni agent, ona mora pobjeći svojim progoniteljima i zaštititi svoju obitelj, ili će najmoćnija svjetska sila izbrisati svaki trag njezina postojanja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala