Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spektakularni UFC 194 uživo na Fight Channelu!
U noći sa subote na nedjelju 13. prosinca od 4 sata ujutro budite uz Fight Channel PPV i uživajte u onom što nam je priredila najjača svjetska MMA promocija

Spektakularni UFC 194 uživo na Fight Channelu!


Vrijeme je za obračun koji svi ljubitelji MMA borbi željno očekuju. Na spektakularnom UFC-u 194 konačno će se na suprotnim stranama naći Jose Aldo i Conor McGregor te će odlučiti tko je najbolji u pero kategoriji.

MGM Grand Garden Arena u Las Vegasu namijenjena je za najveće borilačke događaje. U njoj su o naslovima najboljih odlučivali brojni boksači, a sad će biti poprište dugo očekivanog MMA meča u kojem će se za ujedinjenje naslova najboljeg u UFC-ovoj pero kategoriji boriti Jose Aldo i Conor McGregor. No, UFC 194 ponudit će i borbu za naslov prvaka u srednjoj kategoriji u kojoj će Chris Weidman braniti naslov protiv Luka Rockholda.

UFC je za ovaj događaj pripremio sjajan popis borbi i ne treba sumnjati da će padati brojni rekordi. Posebice jer će se međusobno suočiti Jose Aldo i Conor McGregor. Njih su se dvojica trebala boriti još na UFC 189 događaju, ali ozljeda rebra koju je zaradio Jose Aldo uzrokovala je njegovo otkazivanje borbe. Conor McGregor tada je za protivnika dobio Chada Mendesa i postao privremeni prvak u pero kategoriji. Ta je borba pokazala neke slabe točke osebujnog Irca koji je imao velikih problema s Mendesom u parteru, ali uspio se izvući i krajem druge runde udarcima doći do pobjede i naslova privremenog prvaka.

Na UFC-u 194 saznat ćemo tko je jedini i pravi prvak. Jose Aldo (25-1) najbolji je pound-for-pound MMA borac i osmi će put braniti naslov. Posljednji i jedini poraz u karijeri doživio je još 2005. na Jungle Fight događaju protiv Luciana Azaveda, ali treba imati na umu da je to bilo u lakoj kategoriji. Bio je to i jedini Aldov nastup u toj kategoriji i nakon toga nanizao je 18 pobjeda. Unatoč tome svjetske kladionice ulogu favorita dale su Conoru McGregoru (18-2) koji je posljednji put izgubio od Josepha Duffyja 2010.  Od kad je ušao u UFC, McGregor je svojim osebujnim nastupima privukao veliku pozornost medija. Svi ljubitelji MMA borbi dobro su se zabavljali kad je najjača svjetska MMA promocija organizirala veliku svjetsku turneju za promociju UFC-a 189 na kojem su se Aldo i MCGregor prvi put trebali sastati. U posljednja četiri meča Irac je zaradio i bonus zbog izvedbi večeri te uopće ne treba sumnjati da nas očekuje prava borilačka poslastica. Iako su bookmakeri McGregoru dali ulogu favorita, većina će zaljubljenika u ovaj sport vidjeti Alda kao konačnog pobjednika. Verbalni rat trebao bi se pretvoriti u pravi sportski borilački rat kad se Aldo i McGregor nađu zajedno u oktogonu. Ovo je dvoboj u kojem će veliku ulogu odigrati psihološka priprema s obzirom na sve što je izgovoreno i što se događalo uoči meča.

Pomalo u sjeni borbe između Alda i McGregora ostala je ona za naslov prvaka u srednjoj kategoriji. Chris Weidman (13-0) četvrti će put braniti naslov najboljeg kojeg je osvojio kad je šokirao MMA svijet i nokautirao Andersona Silvu. U revanšu Silva je doživio težak prijelom noge, a Weidman je nakon toga pojas zadražao u borbama protiv Lyota Machide i Vitora Belforta. Ovog ga puta čeka Luke Rockhold koji ima omjer 14-2. Od dolaska u UFC od Rockholda je bolji bio samo Vitor Belfort koji ga je nokautirao u njegov prvom nastupu pod okriljem najjače svjetske MMA promocije i to polovicom prve runde. No, bivši Strikeforce prvak je potom upisao četiri pobjede u nizu. Protiv njega su bez izgleda ostali Costas Phillipou, Tim Boetsch, Michael Bisping i Lyoto Machida, a kad se tome dodaju pobjede iz vremena Strikeforcea nad Timom Kennedyem i Jacareom Souzom onda se opravdano nameće pitanje je li Rockhold taj koji će s trona srednje kategorije skinuti Chrisa Weidmana.

Iste bi večeri pobjednik dvoboja Weidman vs. Rockhold trebao saznati protiv koga će braniti naslov jer na UFC-u 194 borit će se Yoel Romero i Jacare Souza. Njih su se dvojica trebala boriti već u dva navrata, ali su borbe otkazivane zbog bolesti i ozljeda. Jacare Souza je u ovom trenutku na omjeru od 22 pobjede i tri poraza te je neporažen od dolaska u UFC, a niz bez poraza ukupno traje već osam mečeva. U sjajnom nizu od šest UFC pobjeda je i opasni nokauter Yoel Romere (10-1).

U velter kategoriji vidjet ćemo dva BJJ majstora. Demian Maia (21-6) borit će se protiv Gunnara Nelsona (14-1-1). Bit će zanimljivo vidjeti hoće li u ovom meču presuditi iskustvo koje ima Maia ili Nelsonov veliki talent.

Glavni dio programa na UFC-u 194 otvorit će Max Holloway i Jeremy Stephens. U posljednjem meču Holloway (14-3) je savladao Charlesa Oliveiru, točnije do pobjede je došao nakon suparnikove ozljede. Ima niz od sedam pobjeda, a ovo će mu biti četvrta borba u 2015. Jeremy Stephens (24-11) se nakon dva poraza vratio s pobjedom protiv Dennisa Bermudeza u jednoj od ponajboljih borbi ove godine. Stephens će 22. put ući u UFC-ov oktogon, a član je najjače MMA promocije od 2007.

Spektakularan je popis borbi na UFC-u 194 kojeg niti jedan istinski ljubitelj MMA borbi neće propustiti. Zato u noći sa subote na nedjelju 13. prosinca od 4 sata ujutro budite uz Fight Channel PPV i uživajte u onom što nam je priredila najjača svjetska MMA promocija.


UFC 194: Aldo vs. McGregor

Jose Aldo (c) vs. Conor McGregor (ic)
(borba za ujedinjenje naslova u pero kategoriji)

Chris Weidman (c) vs. Luke Rockhold
(borba za naslov prvaka u srednjoj kategoriji)

Ronaldo Souza vs. Yoel Romero   

Demian Maia vs. Gunnar Nelson   

Max Holloway vs. Jeremy Stephens

Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala