Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Redatelji filma Zootopia već razmišljaju o budućnosti
Disneyev animirani film koji u kina stiže sljedeće godine mogao bi dobiti i svoj nastavak

Redatelji filma "Zootopia" već razmišljaju o budućnosti

Najnoviji film iz studija Walta Disneya, animirani film Zootopia, donosi priču o zecu policajcu i lisici prevarantu koji se udruže kako bi riješili slučaj. No film donosi puno više od toga. U filmu ćemo upoznati svijet pun raznolikih okolina i likova koji žive zajedno zahvaljujući kompleksnoj logici kojom je građen njihov svijet.

Vjerojatno iz istog tog razloga redatelji Rich Moore i Byron Howard vide potencijal za stvaranje još priča smještenih upravo u taj svijet.

Novinar CinemaBlenda je na nedavnoj pressici nakon posebnog prikazivanja filma samo za odabrane, upitao tvorce filma što misle o potencijalnom nastavku, iako ni prvi film još nije izašao. Rich Moore je potvrdio ideju objasnivši:

"Mislim da postoji mogućnost nastavka jer je taj svijet toliko opširan da jednostavno želimo istražiti što još nudi. Toliko je velik da želiš znati više o njemu. Ja volim mnoštvo likova i svijet koji raspiruje maštu. Želim znati što se događa tamo iza onog ugla."

Film Zootopia smješten je u naslovni grad, koji je složen od raznih okolina kako bi mogao smjestiti raznolike vrste. Primjerice Tundra grad (Tundra Town) je dio gdje idu bića koja vole snijeg, okrug Prašuma (Rainforest District) je za one koji vole vlagu i visoko drveće, Mali Glodavci (Little Rodentia) je za malo manje stanovnike...

Naravno, tek kada film stigne u kina moći će se odlučiti ima li taj svijet budućnost jer sve ovisi o tome kako će ga publika prihvatiti. U svakom slučaju, čekamo početak ožujka 2016. kada Zootopia stiže u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala