Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 13.11.
Petak 13. može biti i sretan dan, pogotovo uz dobar TV program - provjerite što vas čeka večeras

TV Preporuke dana - Petak 13.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.11.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:55h
Izbor duelista možda će biti uzbudljiviji nego ikada dosad. Vidjet ćemo tko će između Anne i Ivica biti izabran za prvog duelista te hoće li Anna u slučaju da bude izabrana održati riječ i izabrati Anamariju za svoju suparnicu u dvoboju?

Big Brother, RTL u 21h
Uzbuđenje oko nominacija i izlaska nekog od stanara iz kuće dodatno će pojačati i Goranova zaručnica Leila, koja bi večeras trebala ući u kuću. Hoće li Leila imati opravdanje za Gorana, što će reći svom zaručniku, a kako će se odnositi prema Steffani, te kako će stanari reagirati na njezin ulazak saznat ćemo večeras u emisiji uživo.

Lewis, HTV 2 u 21:55h
Dok umišljeni neurokirurg Alastair Stoke predaje svojim studentima o opasnostima operativnih zahvata na mozgu, upoznajemo još nekoliko likova ove zamršene priče: njegovu instrumentarku Lorraine Fernsby, njezinog sina koji je portir u bolnici i aktivisticu za prava životinja Jess Tallison, koja se priprema za demonstracije u jutarnjim satima. Za to vrijeme, profesorica Ayesha Nooran skrbi se za svoga sina invalida Nabeela, očajna što joj nema muža Rizwana, a paralelno se dogodi eksplozija u lovačkom domu u predgrađu Oxforda. Sljedećeg jutra, Hathaway i Maddox odlaze na mjesto eksplozije te doznaju da je lovački dom i okolno poljoprivredno zemljište u suvlasništvu Alastaira Stokea i njegova poslovnog partnera Toma Marstona. Tom im se požali da su već neko vrijeme na meti studentskih aktivista te da su to već više puta prijavljivali policiji. Najsumnjivija je Jess, koja se trenutno nalazi na demonstracijama. Nakon što Alastaira nađu mrtvog, slučaj se pretvara u istragu umorstva. Dok Hathaway i Maddox istražuju slučaj, Lewis se pojavljuje kod šefice koja ima prijedlog za njega. Ponudi mu da se vrati na posao i još godinu dana honorarno radi s Hathawayom. Lewis je oduševljen!

FILMOVI

Ubojica mekog srca, HTV 1 u 20:04h
Nicholas "Oz" Oseransky (Matthew Perry) je "fini" zubar koji živi u predgrađu Montreala. Njegov prvi susjed je Jimmy "The Tulip" Teduski (Bruce Willis), mafijaški plaćeni ubojica koji se skriva od opasne čikaške mafijaške obitelji Gogolak koju je "otkucao". Iako sasvim različiti, Oz i Jimmy se sprijateljuju jer imaju jednu zajedničku stvar: obojicu netko želi ubiti. Za Jimmyja, nekoliko plaćenih ubojica za vratom ne predstavlja veliki problem, ali za Oza…

Zagrebačke priče, HTV 3 u 22:15h
Zagrebačke priče su projekt koji je nastao kao poticaj za stvaranje Zagrebačkog filmskog fonda. Omnibus Zagrebačke priče sastoji se od 9 kratkih filmova izabranih od 109 scenarija pristiglih na javni natječaj. Čak dva kratka filma iz omnibusa uvrštena su u natjecateljske programe dva prestižna filmska festivala; 'Ciao Mama' Gorana Odvorčića u program Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu te 'Žuti mjesec' Zvonimira Jurića' u program Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu - Berlinalea.

Kako ukrasti nevjestu, Nova TV u 22:30h
Tom (Patrick Dempsey) uživa u svom životu: totalno je seksi, uspješan, ima sreće sa ženama i zna da se uvijek može osloniti na Hannah (Michelle Monaghan), svoju najbolju prijateljicu koja predstavlja jedinu konstantu u njegovom životu. Njehov je život zaista savršen sve dok Hannah ne otputuje u Španjolsku na službeno putovanje koje potraje šest tjedana, a Tom ostane zapanjen koliko je njegov život prazan bez nje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala