Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kako preživjeti bez mobitela, interneta, televizije...?
Na HRT 26.10. stiže emisija "BezVeze" u kojoj troje ljudi nakon višednevne izolacije mora prepoznati prave vijesti od izmišljenih

Kako preživjeti bez mobitela, interneta, televizije...?

Foto: HRT

Možete li zamisliti dan bez mobitela, internetskih portala, foruma, novina, televizijskih i radijskih emisija?

BezVeze je zabavni game-show s elementima realityja napravljen prema popularnom BBC-jevom kvizu The Bubble iz 2010. godine. Svaki tjedan tri osobe koje su stavljene u četverodnevnu izolaciju moraju otkriti koje su vijesti u novinama, na televiziji i portalima istinite, a koje laž.

Našu inačicu će voditi Daniela Trbović, a prvi gosti koji će biti stavljeni u izolaciju su pjevačica Ksenija Erker, novinarka Nataša Škaričić te književnik i prevoditelj Borivoj Radaković. Oni će biti stavljeni u višednevnu izolaciju (navodno je riječ o kući od 150 kvadrata u Samoboru gdje će svaki od njih boraviti u odvojenim sobama) tijekom koje neće smjeti koristiti mobitel, gledati televiziju, slušati radio niti surfati internetom. Nakon izolacije dolaze k Danieli u studio koja će im ponuditi svojevrsnu igru pogađanja: dobit će vijesti od proteklog tjedna za koje moraju pogađati jesu li stvarne ili izmišljene.

U emisiji bi još trebali sudjelovati Mario Kovač, Ankica Dobrić, Mrle, Jan Kerekeš, Zlatan Zuhrić Zuhra, Željko Vukmirica, Maja Hrgović, Ribafish, Hrvoje Šalković, Šajeta, Areta Ćurković, Vedrana Rudan, Otokar Levaj, Mladen Horvat, Antimon, Borna Rajić, Vera Zima i drugi.

Pridružite se poznatima koji će otkriti da je svakodnevnica često nevjerojatnija i od izmišljotine! Prva epizoda nove zabavne emisije BezVeze počinje u ponedjeljak, 26.10. u 20:45 sati na HTV1.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala