Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona Bez granica na AXN-u
Od 15. listopada samo na AXN Adrija možete pratiti treću sezonu serije u kojoj glumi i naš Goran Višnjić

Nova sezona "Bez granica" na AXN-u

Jedinstvena akcijska krimi drama Bez granica vraća se u svojoj trećoj sezoni na male ekrane. Novih 12 epizoda premijerno će se moći pogledati samo na AXN Adriji svaki četvrtak u 21:55h počevši od 15. listopada.

Bez granica zaviruje u svijet Međunarodnog kriminalističkog suda čiji slučajevi prelaze državne granice. Kroz globalizaciju mnoge se granice otvaraju za lakšu trgovinu, putovanja i kulturnu razmjenu, no nažalost ta otvorenost daje šansu kriminalcima koji pronalaze nove načine iskorištavanja sistema i prijetnje globalnoj sigurnosti. Priče serijala Bez granica odvijaju se na mnogim prekrasnim lokacijama u Europi gdje tim vrhunskih agenata riješava teške i opasne slučajeve.

Treća sezona nastavlja se nakon što je specijalna jedinica Michaela Dorna nakon raspuštanja ponovo okupljena, ali pod povećalom nadređenih koji im vrebaju svaku grešku smatrajući da potkopavaju njihov autoritet. Međutim, vrlo brzo i oni najnefleksibilniji političari shvaćaju da ako kriminalci bez problema mogu prelaziti europske granice mora postojati barem jedan specijalan tim koji ih može pratiti.

Ponovo okupljena Jedinica za posebne zločine dočekala je nove članove: novaka Elliea Delfont - Bogarda koji ima odgovor za sve čak i kad je u krivu te veterana Marca Constantea čija ekspertiza pri otmicama i pregovaranju s otmičarima pomaže kako otkriti kada očigledni zločini prekrivaju one mračnije.

U novoj sezoni Dornova Jedinica stat će pred ljudskost na njezinim najnižim granama rješavajući ubojstva, korupciju, suočavajući se s osvetničkom pravdom, s globalnom smrtonosnom epidemijom i radioaktivnom katastrofom u samom srcu Europe. Morat će pobjediti strast i osvetu, politiku i profit, terorizam i ucjene u isto vrijeme trpeći interne pritiske. Tim će morati pritom raditi zajedno, rješavajući probleme jednostavno i efektno držeći pod kontrolom svoje osobne želje i unutarnje demone.

Glumačku postavu treće sezone predvodi naš Goran Višnjić u ulozi Marca Constantea, Donald Sutherland kao Michael Dorn te Elizabeth Mitchell kao istražiteljica Carine Strand. Uz njih tu su njemački glumac Tom Wlaschiha (uz Sutherlanda jedini lik koji se zadržao do treće sezone), Lara Rossi kao agentica Arabela Seegar, Stuart Martin kao agent Luke Wilkinson te Naomi Battrick u roli Eleanor Delfont Bogard.

Seriju Bez granica producirali su ugledna njemačka producentica Rola Bauer, američki producent Frank Spotnitz (radio na serijalu Dosjei X) te Rick McCallum (producent čak tri filma iz serijala Zvjezdani ratoviFantomska prijetnja, Klonovi napadaju i Osveta Sitha). Dio epizoda sniman je prošlo proljeće u Opatiji, Rovinju te na niz lokacija u Primorju i Istri.

Treća sezona serije Bez granica premijerno će se emitirati AXN Adriji četvrtkom od 21:55h, počevši od 15. listopada.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala